Sluiten

De komende wedstrijden in de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie zullen zonder publiek worden afgewerkt. Daar waar we in eerste instantie hoopte op een versoepeling, bleek de laatste tijd al dat het aantal besmettingen momenteel drastisch toeneemt in Nederland. Wij betreuren het besluit uiteraard ten zeerste, daar wij dachten op de goede weg te zijn. Echter begrijpen wij dat extra maatregelen noodzakelijk zijn om erger te voorkomen.

NAC – Jong Ajax
Door de zojuist aangekondigde maatregelen van de overheid betekent het dat de wedstrijd voor vrijdag, NAC Breda – Jong Ajax, al zonder publiek gespeeld gaat worden. Zoals je misschien al gemerkt hebt, is de voorverkoop voor NAC Breda – Jong Ajax per direct offline gehaald. Alle reeds bemachtigde kaarten voor deze wedstrijd zullen geannuleerd worden. Hiervoor hoef je als koper/eigenaar niets te doen.

Voorrangsregeling
Ben je niet naar de wedstrijd NAC – Jong PSV geweest, dan blijf je je voorrangsstatus behouden voor de eerstvolgende thuiswedstrijd die met publiek wordt gespeeld. Hier zullen we geen verandering in brengen.

Onder 13 ticket
Heb je voor de wedstrijd NAC Breda – Jong Ajax al een Onder 13 ticket aangeschaft, dan krijg je het geld voor dat ticket van ons terug. Heb je deze bij aan de Service- & Informatie balie aangeschaft, dan verzoeken wij je om contact op te nemen met de afdeling Ticketing via ticketing@nac.nl.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn new