Sluiten
fleur pia

Fleur Mol

De eerst vastgelegde speelster ooit is Fleur Mol. De 21-jarige vleugelverdedigster komt uit Rucphen en begon bij RSV met voetballen. Na twee seizoenen RKVV Roosendaal, maakte zij de overstap naar Sparta Rotterdam. De laatste twee seizoenen speelde zij in de Azerion Vrouwen Eredivisie voor Excelsior.

Fleur Mol: “Het is een hele eer om voor NAC te mogen spelen. Niet alleen extra bijzonder omdat ik de eerste ben, maar ook omdat ik echt NAC-supporter ben. Normaal sta ik op de B-Side bij de thuiswedstrijden van het eerste. Ik heb ontzettend veel zin om vanaf de zomer te gaan starten bij NAC!”

kim pia

Kim Hendriks

Ook Kim Hendriks zal vanaf aankomende zomer het geel-zwart van NAC dragen. De 24-jarige middenvelder begon met voetballen bij AGE-GGK in Rotterdam. Daarna kwam zij uit voor BVV Barendrecht, waar Kim ook het opleidingstraject van ADO Den Haag meedraaide. Vervolgens speelde zij vier jaar bij Excelsior Rotterdam alvorens zij naar Feyenoord vertrok. Bij Feyenoord speelde Kim twee seizoenen alvorens zij terugkeerde naar Excelsior. Hendriks zal in de geschiedenisboeken van Feyenoord blijven staan als eerste Feyenoord-speelster die scoorde in De Kuip.

Kim Hendriks: “Drie jaar geleden speelde mijn neef Ramon bij NAC en heb ik gezien wat voor een mooie en grote club het is. Toen ik de kans kreeg om voor NAC te komen spelen was de keuze dan ook snel gemaakt. Ik heb ontzettend veel zin om het komende seizoen in dit shirt te mogen spelen!”

Pia Rijsdijk: “We zijn heel trots en blij dat we Fleur en Kim als eerste officiële speelsters van NAC Vrouwen 1 vandaag kunnen presenteren. Beiden zijn mooie aanwinsten, waarmee we nu de eerste stap hebben gezet in het vormgeven van onze selectie.”

Welkom bij NAC!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3