Beperkte oplage wedstrijdshirts beschikbaar

	

Donderdag 28 juli was het voor supporters voor het eerst mogelijk om een wedstrijdshirt te bemachtigen. De nieuwe Nikeshirts vlogen de deur uit. Vrijwel alle online beschikbare wedstrijdshirts zijn momenteel gereserveerd. Op de Open Dag van NAC zal er tevens een mogelijkheid zijn om een shirt te bemachtigen, maar de oplage hiervan is momenteel beperkt.

Zoals algemeen bekend zijn er door mondiale logistieke problemen grote achterstanden bij veel sportmerken en de leveringen van wedstrijdshirts. Daarbij komt dat NAC relatief laat de shirts in bestelling kon nemen door de afwikkeling met de vorige leverancier. Momenteel doet Voetbalshop.nl er alles aan om zoveel mogelijk shirts te kunnen uitleveren. De witte uitshirts zijn momenteel nog niet beschikbaar en zullen ook tijdens de Open Dag nog niet beschikbaar zijn. De thuisshirts en zwarte uitshirts zijn wel beschikbaar, maar in beperkte oplage.

Club van 1912 of seizoenkaart? Bestel dan online!

Heb jij een seizoenkaart of ben je lid van de Club van 1912? Bestel dan jouw shirt online! Je krijgt dan namelijk een exclusieve korting in de webshop. Donderdag 28 juli heb je een mail gehad met je kortingscode. Heb je deze mail niet gehad? Neem dan contact op met de Service- en Informatiedesk van NAC.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!