Extra kaarten NAC - SC Heerenveen beschikbaar voor gouden seizoenkaarthouders

	

Zaterdag 1 augustus zal NAC het in ons eigen Rat Verlegh Stadion het opnemen tegen SC Heerenveen. Na bijna een half jaar een leeg stadion, zullen we het stadion weer gedeeltelijk vullen met publiek. Deze wedstrijd zal dienen als pilot voor het toelaten van publiek in de competitie.

Om deze pilot te laten slagen hebben we uiteraard de hulp van onze supporters nodig. Alsmede daarom is besloten dat NAC extra kaarten beschikbaar zal stellen voor de gouden seizoenkaarthouders om het duel tegen SC Heerenveen bij te wonen.

Vrijdag 31 juli om 09:00 uur zal de verkoop voor gouden seizoenkaarthouders starten. In totaal zijn er zo’n 1200 kaarten beschikbaar. Helaas verloopt een bezoek aan het Rat Verlegh Stadion, omwille van het COVID-19-virus anders dan normaal. Alle regels en aanpassingen aan het stadion vind je hier.

Wil jij bij de eerste wedstrijd in bijna een half jaar in ons Rat Verlegh Stadion aanwezig zijn? Zorg dan dat je vrijdagochtend om 09:00 uur klaar zit om te bestellen via onze ticketshop.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!