Sluiten

In 2016 maakte Jasper de overstap van Brabant United naar NAC om NAC O14 te trainen. Vervolgens maakte hij de overstap naar NAC O15 en uiteindelijk zijn huidig team: NAC O16. Vanaf 2019 pakte Jasper naast het trainerschap ook de rol van hoofdscout op bij de NAC Jeugdopleiding.

Vanaf aankomend seizoen zal Jasper de NAC Jeugdopleiding verlaten om aan de slag te gaan als hoofdtrainer binnen de FC Utrecht Academie.

Eric Hellemons

“De afgelopen jaren hebben wij zeer prettig samengewerkt met Jasper. Hij is medeverantwoordelijk voor de groei die de NAC Jeugdopleiding de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Wij willen Jasper, namens het gehele kader, bedanken voor de fijne samenwerking en wensen hem veel succes met zijn nieuwe uitdaging.”

Jasper Somsen

"De afgelopen zes seizoenen bij de Parel van het Zuiden hebben mij mooie en indrukwekkende ervaringen opgeleverd die ik nooit zal vergeten en zal koesteren. Ik ben dankbaar voor de kansen en ontwikkelingsmogelijkheden die NAC mij heeft geboden en trots op de bijdrage die we met zijn allen hebben geleverd in waar de NAC Jeugdopleiding nu voor staat. De spelers, stafleden, vrijwilligers en supporters die betrokken zijn bij de jeugdopleiding ga ik zeker missen, maar niet vergeten. Ik zal NAC dan ook zeker actief blijven volgen en weet zeker dat de komende jaren goede jeugdspelers zullen doorbreken in het Rat Verlegh Stadion. Deze zomer maak ik de overstap naar de Jeugdopleiding van FC Utrecht waar ik mij verder zal ontwikkelen als trainer-coach. Deze overgang past goed in de loopbaan die ik voor ogen heb."

Bedankt voor de fijne samenwerking en veel succes bij FC Utrecht gewenst, Jasper.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3