In het begin van de wedstrijd was het erg slordig van beide kanten. Jong Willem II kreeg de grootste kans, de bal spatte uiteen op de lat. Na dik twintig minuten kwamen de Tilburgers toch op voorsprong, Wesley Spierings maakte de treffer. Lang keek Jong NAC niet tegen de achterstand aan, vijf minuten na de openingstreffer tekende Sydney van Hooijdonk voor de gelijkmaker.

In de tweede helft kreeg Jong NAC de betere kansen, al duurde het lang voordat dit tot uiting kwam op het scorebord. Jordan van der Gaag schoot Jong NAC vijf minuten voor tijd naar de 1-2 voorsprong. Kort daarna gooide Boris Kudimbana de wedstrijd in het slot door de 1-3 tegen de touwen te schieten.

Door de overwinning van Jong NAC op Jong Willem II stijgt de ploeg naar de zevende naar de vijfde plaats in de beloften competitie.