Matchday: NAC - FC Den Bosch


	

Matchday! De voorlaatste speelronde voor de winterstop staat voor de deur. Vanavond neemt NAC het in het eigen Rat Verlegh Stadion op tegen FC Den Bosch, de huidige nummer twaalf van de Keuken Kampioen Divisie. Weet NAC de drie punten in eigen huis te houden? Volg alles van deze Matchday via onderstaande info. 

Kaartverkoop

Het Rat Verlegh Stadion loopt goed vol voor het duel van vanavond. Vak G is geheel uitverkocht, op de B-Side zijn nog enkele kaarten in de verkoop via 'secondary ticketing' en op de Ere- en Hoofdtribune zijn vooral op de buitenste vakken nog kaarten in de verkoop. Daarnaast zijn ook op Vak I nog kaarten beschikbaar (270).

Wil je het Avondje NAC van vanavond niet missen? Bestel dan snel je kaart via NACtickets.nl of bij de Service- & Informatiedesk.

NAC steunt de Voedselbank. Jij ook?

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank Breda helpt hulpbehoevende Bredanaars door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om deze mensen richting de Kerstdagen een steuntje in de rug te geven, organiseert NAC Breda meerdere inzamelacties, waaronder vanavond rond de wedstrijd tegen FC Den Bosch. Wil jij de Voedselbank ook steunen? Neem dan één product mee naar de wedstrijd van vanavond en deponeer het bij het inzamelpunt bij de Fanshop, aan de zijde van de B-Side, of bij inzamelpunt bij De Parel, bij de ingang van de Hoofdtribune.

Kijk hier voor een lijst met producten die je het beste mee kunt nemen en meer informatie!

NAC TV: Ruud Brood blikt vooruit op NAC - FC Den Bosch

Trainer Ruud Brood blikte donderdag vooruit op het treffen van NAC met FC Den Bosch en gaf een update over een aantal van blessures terugkerende spelers. Hieronder bekijk je het interview met de trainer.

Parkeren rond het Rat Verlegh Stadion

Kom je met de auto naar de wedstrijd van vanavond? Let dan goed op waar je parkeert, want er gelden voor sommige parkeergebieden aangescherpte regels. Met borden staat aangegeven waar je wel en niet mag parkeren in de omgeving van het Rat Verlegh Stadion. Je kunt een uitgebreide uiteenzetting van de parkeerregels voor de verschillende gebieden hier bekijken.

Voor het parkeren op P1, P2, P3, P4, P6, P7 en P8 is een parkeerkaart vereist.


Volg NAC live

Volg NAC live
Ben je vanavond niet in het stadion, maar wil je wel op de hoogte blijven? Gedurende de dag plaatsen we natuurlijk regelmatig updates over de wedstrijd. Volg NAC daarom op alle social media-kanalen!

Twitter
Facebook
Instagram
YouTube

Het duel wordt helaas niet live uitgezonden op televisie. Natuurlijk kun je ook live luisteren naar het radioverslag luisteren via 076radio.nl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!