NAC steunt de Voedselbank


	

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De Voedselbank Breda helpt hulpbehoevende Bredanaars door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om deze mensen richting de Kerstdagen een steuntje in de rug te geven, organiseert NAC Breda meerdere inzamelacties. Op deze manier wil NAC Breda zoveel mogelijk lang houdbare producten inzamelen voor de Voedselbank Breda.

Ook onder supporters en sponsoren vraagt NAC Breda aandacht voor een inzamelactie. Voorafgaand aan de wedstrijd NAC Breda – FC Den Bosch, aanstaande vrijdag 13 december, zal er een grote inzamelactie plaats vinden. NAC Breda wil haar supporters en sponsoren vragen om één product mee te nemen naar deze wedstrijd. Op deze manier kunt u uw stadsgenoten die afhankelijk zijn van de Voedselbank een hart onder de riem steken!

Supporters kunnen voorafgaand aan de wedstrijd de producten inleveren aan de zijde van de B-side. Tussen het supportersplein en de Fanshop wordt een inzamelpunt opgebouwd om deze actie te faciliteren. Voor sponsoren is het inzamelpunt gevestigd voor De Parel, bij de ingang van de Hoofdtribune.

De Voedselbank Breda heeft een groot tekort aan onderstaande producten. NAC Breda wil haar supporters en sponsoren vragen om zich vooral op deze producten te richten.

- Babyvoeding nummers 2 - 3 - 4
- Luiers in de maten 4 t/m 6
- Rijst/pasta
- Pastasaus
- Koffie
- Conserven
- Hagelslag/jam/choco pasta

Wil jij als supporter of sponsor meer doen voor deze actie? Stuur dan een mailtje naar teamplay@nac.nl of bel 076 - 521 45 00.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!