Sluiten

Als club zijn wij ontzettend teleurgesteld in het genomen besluit. Voetbal speel je voor de supporters. Zoals de KNVB, ECV en CED eerder vandaag al bekendmaakte: “Het is meer dan frustrerend om te zien dat het kabinet kennelijk niet naar de besmettingshaarden kijkt. Die vonden namelijk niet in de stadions plaats, dat is meerdere keren aangetoond, en toch wordt er als eerste een streep gezet door het publiek bij het betaald voetbal.” NAC steunt het eerder gepubliceerde statement van de KNVB, ECV en CED volledig.

NAC is dan ook voorstander van het verplaatsen van wedstrijden. Dat wil zeggen dat de wedstrijden die gepland staan tijdens deze aankomende lockdown, op een later moment in het seizoen zullen worden afgewerkt. Dit om de kans te vergroten dat er publiek bij deze wedstrijden aanwezig mag zijn.

Uiteraard hebben wij veiligheid en gezondheid hoog in het vaandel staan. Daar er geen aantoonbare besmettingshaarden te herleiden zijn naar voetbalstadions, lijkt het verantwoord om wedstrijden te organiseren met publiek.

Wij hopen zo snel mogelijk uitsluitsel te kunnen geven over het uiteindelijke besluit en wat dit betekent voor NAC.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3