Sluiten

Ajax O16 - NAC O16: 6-0

Al snel in de wedstrijd liep NAC O16 tegen een achterstand aan. Vanaf de aftrap werd de bal verloren en Ajax O16 maakte daar dankbaar gebruik van. Na deze achterstand kreeg NAC nog een kans op de gelijkmaker, maar daarna kreeg het opnieuw een tegentreffer te verwerken via een penalty. Vlak voor rust werd ook de derde treffer gemaakt door de Amsterdammers en daarmee was de ruststand 3-0 voor Ajax O16.

Na rust leek het even goed te gaan met NAC O16 en wist het de thuisploeg een tijdje onder druk te zetten. Uiteindelijk sloeg de vermoeidheid toe en is het Ajax O16 dat de doelpunten weet te maken. Ondanks dat de Amsterdammers met tien man door moesten doordat het geen wissels meer had na een blessure, konden ze toch de doelpunten maken. NAC O16 had duidelijk geen grip op Don-Angelo Konadu die vier doelpunten maakte deze wedstrijd. De eindstand werd daarmee 6-0.

NAC 015 - Alphense Boys O15: 1-1

In het begin van de wedstrijd was de ploeg van trainer Robbie Haemhouts nog zoekende, maar daar kwam na een tijdje verandering in. Door goed opbouwend voetbal kwam NAC O15 beter in de wedstrijd en dat resulteerde uiteindelijk ook tot de 1-0 van Youssef Amghar. In de tweede helft kregen de bezoekers uit Alphen aan den Rijn mogelijkheden op de gelijkmaker en die viel uiteindelijk uit een vrije trap voor Alphense Boys. De eindstand van de wedstrijd kwam daarmee op 1-1.

FC Eindhoven O14 - NAC O14: 5-3.

Al vanaf het begin had NAC O14 het moeilijk tegen de Eindhovenaren. Door balverlies op belangrijke momenten, kon Eindhoven gevaarlijk worden in de omschakeling. Op deze manier verloor NAC O14 de wedstrijd met 5-3.

NAC O13 - PSV O13-2: 5-2

NAC O13 schoot afgelopen zaterdag uit de startblokken tegen de leeftijdsgenoten van PSV. Al na zo’n twee minuten was de stand 2-0 in het voordeel van NAC, dit door twee keer goed druk zetten op PSV. Voor rust werd ook nog eens de 3-0 gemaakt. De tweede helft maakte NAC O13 nog twee doelpunten en kreeg het er twee tegen. De eindstand kwam daarmee op 5-2.

NAC O12 - Fortuna Sittard O12: 23-6

NAC O12 speelde tegen Fortuna Sittard O12 en wist deze wedstrijd met een groot verschil te winnen. Zelf scoorde het maar liefst 23 doelpunten en kreeg het zes doelpunten tegen, waarvan vier in de omschakeling.

ADO Den Haag O11 - NAC Breda O11: 9-11

De wedstrijd tegen ADO Den Haag O11 was een gelijk opgaande strijd waarin NAC O11 vooral in het begin prima veldspel liet zien en een paar kansen creëerde. Echter kreeg NAC O11 een aantal onnodige goals tegen waardoor het ADO nog in de wedstrijd liet komen. De ploeg van trainer Jens Wirix wist de wedstrijd te winnen met 9-11.