NAC O21 – N.E.C O21 1-6

NAC O21 sloot afgelopen weekend het voorjaarsseizoen af tegen N.E.C. O21. Ondanks een aardig begin was het de uitploeg die na veertien minuten de voorsprong in handen nam en deze vervolgens vijf minuten later verdubbelde. Özcan Yasar scoorde daarna op fraaie wijze de aansluitingstreffer. Na rust wist NAC niet door te drukken. Daarentegen was N.E.C. wel heel effectief in de eindfase en scoorde het viermaal. Al met al een teleurstellende afsluiting van het seizoen voor de ploeg van Robert Molenaar.

sc Heerenveen O18 – NAC O18 1-3

In de laatste speelronde van de competitie trad NAC O21 aan tegen sc Heerenveen O18. De ploeg van Rogier Molhoek verdedigde zeer compact en wist er een aantal keer gevaarlijk uit te komen in de tegenstoot. Bij een 0-0 stand wist Jordan Silva een strafschop te keren. In het tweede bedrijf nam NAC de leiding door een kopbal van Nikolos Gakhokidze. Tien minuten voor tijd werd de score verdubbeld door Karim Mperanyi. Hij beloonde een goede invalbeurt met een treffer. Vervolgens deed de thuisploeg nog iets terug door voor de 1-2 aan te tekenen, maar het slotakkoord was voor NAC. Jaydino Jacobus bepaalde de eindstand op 1-3.

FC Twente/Heracles O15 – NAC O15 4-4

In de strijd om promotie speelde NAC O15 afgelopen weekend tegen FC Twente/Heracles O15. NAC kende een valse start door na drie minuten tegen een achterstand aan te kijken. Deze achterstand werd echter snel rechtgetrokken door een doelpunt van Gabriel Sarfo. Vervolgens bleef de stand tot aan de rust in evenwicht. In het tweede bedrijf vlogen de doelpunten je om de oren. Vlak na rust pakte de formatie van Robbie Haemhouts de voorsprong, maar deze voorsprong hield niet lang stand. In een kort tijdsbestek keerde de thuisploeg de wedstrijd volledig om, 3-2. Waarna Gabriel Sarfo wederom toe sloeg door aan te tekenen voor de 3-3. FC Twente/Heracles leek er vervolgens toch met de winst vandoor te gaan nadat zij de 4-3 scoorde, maar in de absolute slotfase maakte Reinier Honkoop de gelijkmaker.

Volgende week heeft NAC O15 de kans om promotie naar Divisie 1 veilig te stellen. Zij spelen in eigen huis tegen sc Heerenveen O15.

NAC O14 – ADO Den Haag O14 4-2

NAC O14 oefende afgelopen zaterdag tegen de leeftijdsgenoten van ADO Den Haag. De ploeg van Jens Wirix speelde zeer sterk en creëerde voldoende mogelijkheden. Dit leidde tot een vermakelijke wedstrijd met veel doelpunten. Uiteindelijk won NAC knap met 4-2. Al met al een goede generale voor de laatste competitiewedstrijd aanstaande vrijdag tegen Excelsior O14.

NAC O13 – AFC O13 2-1

NAC O13 speelde afgelopen weekend een competitiewedstrijd tegen AFC O13. De ploeg van Sander Wirix schoot uit de startblokken. Dankzij twee standaardsituaties kwam NAC op een 2-0 voorsprong. Rayan van Aarst en Anass Aachir waren de doelpuntenmakers. In de tweede helft werd het nog even spannend doordat AFC de aansluitingstreffer tegen de touwen schoot, maar NAC hield stand tot het eindsignaal.

Fortuna Sittard O12 – NAC O12 8-12

De formatie van Björn Langeveld reisde afgelopen weekend af naar Sittard voor een competitieduel met Fortuna Sittard O12. Waar NAC in de 8 vs 8 wedstrijden het verschil niet wist te maken lukte dit in de 11 vs 11 wedstrijden wel. Uiteindelijk werd de eindstand bepaald op 8-12.

NAC O11 – Fortuna Sittard O11 17-8

Een overwinning volstond voor het kampioenschap in de voorjaarscompetitie. NAC O11 trad aan tegen Fortuna Sittard O11. De wil om te winnen spatte ervan af. NAC domineerde vanaf de start en gaf dit niet meer uit handen. De eindstand werd bepaald op 18-7. Daarna kon het feest beginnen. Gefeliciteerd met het kampioenschap boys!