ADO Den Haag O21 – NAC O21: 3-2

Voor de ploeg van Marvin van der Valk stond een uitwedstrijd tegen de leeftijdgenoten van ADO Den Haag op het programma. Door een benutte penalty van Ayouba Kosiah kwamen de Geel-Zwarten in de achtste minuut al op een voorsprong. Heel lang konden onze parels niet van de voorsprong genieten, want in de achttiende minuut werd de stand gelijkgetrokken. Tien minuten voor rust was het opnieuw Ayouba Kosiah die NAC O21 op voorsprong schoot. In de tweede helft werd het erg spannend nadat de Hagenezen in de 70e minuut de stand gelijk wisten te trekken. Uiteindelijk was het de thuisploeg die aan het langste eind trok. In de blessuretijd scoorden zij de 3-2. Hierdoor leed de O21 zijn eerste verlies van het nieuwe seizoen.

NAC O18 – FC Den Bosch O18: 0-0

De wedstrijd tussen NAC O18 en FC Den Bosch O18 was een lastige partij voor beide ploegen. De energie was meer dan uitstekend van de ploeg van Mounir Azaoum, maar het resulteerde in de eerste helft niet tot kansen. In de tweede helft werd tevergeefs weinig gecreëerd. NAC kreeg nog twee kansen en FC Den Bosch misschien nog wel de grootste kans maar het lukte beide teams niet de brilstand te doen veranderen.

NAC O16 – Wolfsburg O15: 6-0

Voor de O16 stond er een prachtige oefenwedstrijd op het programma. Ze mochten het opnemen tegen het Duitse Wolfsburg. De eerste helft verliep vlekkeloos voor de ploeg van Anthony Lurling. Dit kwam doordat er goed druk werd gezet en ze de bal veel op de helft van de tegenstander konden houden. Onze parels kwamen in de eerste helft met 3-0 voor en gaven geen kans weg. Na de rust kregen de Duitsers nog een aantal kansen, maar de sluitpost van NAC hield zich goed staande. NAC maakte er de tweede helft nog drie waardoor de eindstand bepaald werd op 6-0.

NAC O15 – Fortuna Sittard O15: 2-2

De O15 van NAC nam het op tegen de leeftijdgenoten O15 van Fortuna Sittard. Nadat de ploeg van trainer Sander Wirix op een 1-0 voorsprong was gekomen kregen ze net voor rust een dubbelslag om de oren. In de tweede helft was het aan de Geel-Zwarten om nog punten aan de wedstrijd over te houden. Na hard werken scoorden Onze Parels de 2-2 en kon het eerste punt van de nieuwe competitie bijgeschreven worden.

FC Twente / Heracles O14 - NAC O14: 0-0

NAC 014 had de eerste tien minuten veel moeite met de manier van opbouwen bij de Enschedeërs. Hierna pakte onze parels het goed op en kregen grote mogelijkheden op de 0-1, maar vergaten zichzelf te belonen. Ook kwamen ze een paar keer goed weg. Aan het einde van de wedstrijd stond de brilstand nog op het bord en keerden de Bredanaars met gemengde gevoelens terug naar Breda.

NAC O13 – Spartaan20 O13: 1-3

Voor de O13 was het het eerste kwartier nog een beetje zoeken naar de juiste bezetting op het veld, doordat er vele afwezigen waren. De thuisploeg kwam nog wel op voorsprong maar verzuimde om uit te lopen. In de tweede helft werden de afstanden te groot en kwam NAC fysiek te kort, hierdoor kreeg de ploeg van Brian Groeneweg drie doelpunten tegen en werd er met 1-3 verloren.

FC Twente O12 - NAC O12: 13-6

Het team van Luke Ogbolu speelde een wedstrijd in Enschede. Hier werd met 13-6 verloren. Doordat het team aan het einde van de wedstrijd met een man minder moest spelen werd er hard gewerkt voor elkaar, maar helaas resulteerde het niet in een overwinning.

NAC O11 – MVV O11: 9-11

De O11 trad deze week in een nieuwe opstelling aan tegen de leeftijdgenoten van MVV. Ze kwamen tot twee keer op voorsprong maar uiteindelijk trokken de Maastrichtenaren aan het langste eind. Er werd met 9-11 verloren.