Sluiten

NAC O21 – PEC Zwolle O21: 2-0

NAC O21 speelde thuis tegen najaarskampioen PEC Zwolle. Na het bittere verlies van vorige week was het aan de ploeg van trainer Marvin van der Valk om zich te revancheren. In een wedstrijd met een zeer hoog tempo had NAC in de eerste helft het betere van het spel. Dit resulteerde binnen vijftien minuten in twee 100% kansen voor de thuisploeg. Helaas vergat NAC O21 zichzelf voor rust te belonen.

In de tweede helft bleef het een wedstrijd met een hoog tempo en veel duels. Het bleef lang spannend in de wedstrijd totdat Mostapha Rached voor de Geel-Zwarten in de 80e minuut de 1-0 maakte. Tien minuten later was het Amadou Diallo die de wedstrijd besliste door de 2-0 op het scorebord te zetten. Door deze uitstekende overwinning komt NAC O21 nu op een gedeelde tweede plaats.

ADO Den Haag O18 – NAC O18: 0-0

De ploeg van Mounir Azaoum reisde af naar Den Haag waar de uitwedstrijd tegen de leeftijdgenoten van ADO op het programma stond. NAC O18 had het eerste gedeelte van de eerste helft goed onder controle, maar dat leidde niet tot echt grote kansen. ADO nam het initiatief aan het einde van de eerste helft over, maar ook zij kregen geen grote mogelijkheden op de openingstreffer.

In de slotfase van de tweede helft kregen de Hagenezen nog twee schotkansen waar de sluitpost van NAC goed op reageerde. NAC kon het verschil ook niet meer maken in tweede helft en daardoor bleef de brilstand op het scorebord staan. NAC schrijft hierdoor voor de tweede keer een punt bij en zal volgende week in Heerenveen opzoek gaan naar de eerste drie punten.

NAC O16 – VVV Venlo O16: 1-0

Voor de 016 was het na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Wolfsburg, VVV Venlo die op bezoek kwam. De thuisploeg produceerde aardige aanvallen maar verzuimde het in de eindfase af te maken. In de tweede helft werd door de geelzwarten gestreden voor de drie punten. In de 63e minuut was het Gabriel Sarfo die na een benutte penalty de 1-0 op het scorebord zette. Onze Parels kregen na de 1-0 nog meer kansen maar wisten zichzelf niet te belonen, waardoor het spannend bleef. Door een uitstekende wedstrijd van de defensie die niks weg gaven sleepte NAC uiteindelijk de eerste drie punten van het nieuwe seizoen binnen.

PEC Zwolle O15 – NAC O15: 4-1

De ploeg van Sander Wirix kon zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Na een goede start beloonde NAC zichzelf, doordat Safouane Benzahra in de 19e minuut een penalty wist binnen te schieten. Heel lang konden niet van de voorsprong genieten, want in de 23e minuut trokken de Zwollenaren de stand weer gelijk.

De tweede helft begonnen Onze Parels sterk aan de wedstrijd en zochten ze het eerste kwartier naar de voorsprong. Helaas vergaten ze zichzelf te belonen en valt de goal aan de andere kant. Na de 2-1 wist PEC nog uit te lopen tot de eindstand van 4-1.

NAC O14 – Excelsior Rotterdam O14: 2-2

NAC 014 nam het op tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior Rotterdam. De ploeg van trainer Jens Wirix kwam 0-2 achter en moest vechten voor de punten. Na hard werken in de tweede helft waren het Julian en Rayan die voor NAC de 2-2 op het scorebord zette. Na de gelijkmaker produceerde Onze Parels nog veel kansen maar ze kwamen niet verder dan een gelijkspel.

NAC O12 – N.E.C. O12: 16-6

Na het verlies van vorige week was het voor de O12 nu de taak om de drie punten te pakken. Ze namen het op tegen N.E.C. O12. De geelzwarten speelden een geweldige wedstrijd, opbouw vanaf de achterkant, combinaties op het middenveld en veel gecreëerde kansen. Door het goede spel wisten Onze Parels de wedstrijd met 16-6 te winnen.

Fortuna Sittard O11 - NAC O11: 9-11

NAC O11 mocht zich opmaken voor een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. Na een beladen wedstrijd namen de Geel-Zwarten de punten mee naar huis.