NAC O18 – sc Cambuur O18 3-1

Rogier Molhoek stond afgelopen zaterdag voorlopig voor het laatste langs de lijn als jeugdtrainer van NAC. Hij gaf onlangs aan te stoppen als trainer van NAC O18 en zijn trainerscarrière elders voort te zetten. NAC O18 ontving sc Cambuur O18. De wedstrijd werd opgedeeld in drie blokken van dertig minuten. Pas in de tweede blok werd de score geopend. Filip Grabovic schoot de bal hard achter de doelman van de uitploeg. Enkele minuten later verdubbelde Jayden Mendes Delgado de score. Jaydino Jacobus stond aan de basis van deze treffer door knap langs de verdedigers van sc Cambuur te slalommen. In het laatste blok scoorde de uitploeg de aansluitingstreffer, maar het slotakkoord was toch voor NAC. Sam Bielok benutte een strafschop en daarmee werd de eindstand beslist op 3-1.

NAC O16 – JVOZ O17 7-2

NAC O16 speelde afgelopen weekend een oefenwedstrijd tegen JVOZ O17. Na een moeizame start kwam de formatie van Jasper Somsen tegen het halfuur op voorsprong. Het tweede Bredase doelpunt volgde direct na de eersten wat leidde tot de ruststand van 2-0. In de tweede helft volgden de doelpunten zich in rap tempo op. De eindstand werd besloten op 7-2. Josias Siby was de grote uitblinker met vier doelpunten en twee assists. Al met al een mooie afscheidswedstrijd voor Jasper Somsen die zijn trainerscarrière zal vervolgen bij de jeugdopleiding van FC Utrecht.

AZ O15 – NAC O15 2-3

NAC O15 reisde afgelopen weekend af naar Alkmaar voor een ontmoeting in de kwartfinale van de beker met AZ O15. Vroeg in de wedstrijd nam NAC de voorsprong in handen. Wis Treffers nam dit doelpunt voor zijn rekening. Gedurende de hele eerste helft stond de defensie als een blok en in de counter was NAC meermaals gevaarlijk. In het tweede bedrijf kwam AZ goed uit de kleedkamer. Dit leidde twee doelpunten in. Met nog tien minuten op de klok maakte Dani Slory de aansluitingstreffer uit een corner. Vervolgens was het Youssef Amghar die een vrije trap op karakteristieke wijze promoveerde tot een doelpunt, 2-3. Met man en macht wist NAC deze voorsprong te verdedigen en een plek in de halve plek uit het vuur te slepen. Het bekersprookje duurt voort. In de halve finale neemt de ploeg van Robbie Haemhouts het op tegen ADO den Haag O15.

ADO den Haag O14 – NAC O14

Afgelopen weekend stond de laatste wedstrijd voor NAC O14 op het programma. Vanaf de eerste minuut was de baas op het veld. Dit goede veldspel zette NAC ook om in doelpunten. De ploeg van Jens Wirix zocht de kleedkamer op met een 0-2 voorsprong. Dit spelbeeld zette het in de tweede helft door. Ondanks de nodige wissels kwam NAC nauwelijks in de problemen en vergrootte het de voorsprong naar 0-4.

Leo Rijpert Cup NAC O13

Afgelopen zondag reisde NAC O13 af naar Roosendaal. De ploeg van Sander Wirix kwam in actie tijdens de Leo Rijpert Cup en met succes. NAC O13 kroonde zich tot winnaar van het toernooi. Ook was er persoonlijk succes voor Anass Aachir. De talentvolle middenvelder werd topscorer. Al met al een zeer succesvolle middag in Roosendaal.

De Haas Advies toernooi NAC O12

NAC O12 nam afgelopen weekend deel aan het De Haas Advies toernooi in Best. Hierin speelde de ploeg van Björn Langeveld wedstrijden tegen diverse topclubs. NAC speelde zes wedstrijden waarin het drie keer gelijkspeelde en twee keer verloor. Hierdoor eindigde NAC op de 12e plaats.