FC Groningen O21 - NAC O21: 1-2

De eerste helft was er één met veel energie en tempo van beide kanten. Kansen waren er voor beide ploegen, maar uiteindelijk was het NAC dat in de 35ste minuut op voorsprong kwam. NAC combineerde door tot in de zestien en uit een assist van Stef de Wijs kon Awale Ismali Mahamed met zijn linker de 0-1 op het scorebord zetten.

In de tweede helft werd het tempo wat lager. Ondanks het lagere tempo lukte het NAC toch om de tweede treffer van de middag te noteren. Na wat kort spel op het middenveld wist NAC Özcan Yasar oog in oog voor de keeper te zetten en deze maakte koelbloedig de 0-2.

Twintig minuten voor tijd kwam NAC nog even in de problemen toen FC Groningen de aansluitingstreffer maakte. In de laatste fase van de wedstrijd kreeg FC Groningen nog een aantal mogelijkheden, maar stond Pepijn van de Merbel keer goed op zijn post. Hierdoor kon NAC O21 drie verdiende punten meenemen uit het hoge noorden. Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen NEC O21 op het programma.

NAC O18 – Vitesse O18: 2-1

NAC speelde een zeer verdienstelijke eerste helft en kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Het was Ezechiel Banzuzi die in de twaalfde minuut de openingstreffer voor zijn rekening nam. NAC gaf de eerste helft niet veel weg en kwam een paar minuten voor de rust zelfs op een 2-0 voorsprong. Door goed druk zetten van het hele team kon Jaydino Jacobus de tweede treffer op zijn naam schrijven.

Ondanks een sterke fase van NAC in de tweede helft waarin tot tweemaal toe het houtwerk werd geraakt kwam Vitesse beter in de wedstrijd. Dit resulteerde er uiteindelijk in dat Vitesse tien minuten voor tijd de aansluitingstreffer kon maken. Hierdoor werd het nog spannend, maar kon de wedstrijd toch over de streep getrokken worden. Volgende week komen de leeftijdsgenoten van FC Groningen op bezoek.

Vitesse O16 - NAC O16: 2-2

Vitesse had in de eerste helft het betere van het spel, maar wist het overwicht niet om te zetten in doelpunten. In de zevende minuut kwam NAC zelfs op voorsprong. Vlak voor rust kopte Sudeeys van Daalen een vrije trap nog op de paal.

Na de rust schommelt het spel op en neer en krijgen beide ploegen ook de nodige kansen. Dit resulteerde erin dat NAC al vroeg in de tweede helft de tweede treffer kon maken. Het was Senna van Ooijen die een corner binnenkopten. Dit zorgde ervoor dat Vitesse opportunistischer ging spelen met veel lange ballen.

Tien minuten voor tijd maakte Vitesse via strafschop de aansluitingstreffer. Tot overmaat van ramp viel de bal in de laatste minuut van de officiële speeltijd ook nog eens voor de voeten van de spits van Vitesse die de eindstand op 2-2 binnenschoot. Volgende week staat het duel met Feyenoord op het programma.

NAC 015 - Ajax O15: 1-1

NAC heeft een verdiend gelijkspel gesleept uit de ontmoeting met Ajax. Ajax kwam na tien minuten in de tweede helft op voorsprong, maar deze werd al snel tenietgedaan door een treffer van Teun van Heeswijk. Over de gehele wedstrijd gezien kreeg NAC de betere mogelijkheden om uiteindelijk nog de wedstrijd te winnen. Helaas mocht het niet zo zijn.  Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen Sparta Rotterdam op het programma.

NAC O14 - RBC O15: 1-1

NAC had het in de eerste helft lastig met de fysiek sterkere tegenstander. Dit resulteerde erin dat RBC met een 0-1 de rust in ging. De tweede helft kwam NAC sterker voor de dag en maakten ze terecht de gelijkmaker. NAC ging nog opzoek naar de winnende maar meer dan een gelijkspel zat er niet in.

NAC O13 - Feyenoord O13-2: 3-0

NAC kwam al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door een perfect ingestudeerde corner. Hierna werd Feyenoord het voetballen geprobeerd onmogelijk te maken door middel van hoog druk te zetten. Dit lukt met vlagen maar zo nu en dan speelde Feyenoord zich toch onder de druk uit. Echter hadden zij te weinig stootkracht om tot grote kansen te komen.

Vijf wissels aan het begin van de tweede helft zorgde ervoor dat Feyenoord de eerste tien minuten NAC onder druk kon zetten. Mede door een aantal wissels aan de kant van NAC kreeg de ploeg het initiatief terug. Dit resulteerde erin dat een vrije trap op de rand van de zestien keurig werd binnengeschoten. Voor Feyenoord was dit de genadeklap waardoor er zelfs nog een derde gemaakt kon worden. Een prima overwinning om aan te sluiten bij de bovenste regionen van de competitie.

NAC O12 - VVV O12: 3-10

Voor NAC werd het een wedstrijd om snel te vergeten. Op sommige momenten werd er vergeten te voetballen waardoor VVV met de overwinning aan de haal ging. Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Excelsior.

Roda JC O11 - NAC O11: 11-12

Roda 011 tegen NAC O11 werd een vermakelijke wedstrijd waarin beide teams gelijk op gingen. Uiteindelijk wist NAC in de laatste minuten de winnende te maken waardoor er een overwinning kon worden bijgeschreven.