NAC O21 - SC Heerenveen O21: 2-3

Al na enkele seconden stond de eerste treffer van de wedstrijd al op het bord, de bezoekers uit Friesland kwamen al snel op voorsprong. Drie minuten later kwam NAC langszij door een doelpunt van Quincy Tavares die een voorzet bij de tweede paal binnen werkte. Na de gelijkmaker kreeg NAC de wedstrijd meer in handen en werd het gevaarlijk dankzij de diep lopende middenvelders.

Ondanks dat Heerenveen verdedigend goed stond, wist NAC in de 25ste minuut op voorsprong te komen. Na een goede aanval aan de rechterkant van het veld, kon Aimé Omgba een voorzet geven en maakte Sil van Doorn het tweede doelpunt. Na een half uur spelen kwam Heerenveen echter weer op gelijke hoogte. Uit een vroege voorzet vanuit het middenveld konden de bezoekers scoren en dus gingen beide ploegen de rust in met 2-2.

In de tweede helft had NAC het lastiger met de Friezen. De bezoekers hadden succes met het druk zetten en zodoende creëerde NAC amper nog kansen. Uiteindelijk werd de druk teveel en bezweek de verdediging van NAC. Zo’n tien minuten voor het laatste fluitsignaal kwam SC Heerenveen dan ook op voorsprong. Dit bleek het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn, waardoor de drie punten mee gingen naar Heerenveen. Aankomende zaterdag gaat NAC O21 op bezoek bij Feyenoord, dat evenveel punten heeft.

NAC O16 - Excelsior O16: 4-1

NAC O16 werkte een oefenwedstrijd af tegen de leeftijdsgenoten van Excelsior. Na tien minuten raakte Mohammad El Yafati geblesseerd waardoor NAC met tien man verder ging. Bij rust stond het al 2-0 voor NAC en in de tweede helft maakten ze opnieuw twee doelpunten. Excelsior deed nog wat terug door een doelpunt uit een penalty. Op zaterdag 4 december staat de volgende wedstrijd voor NAC O16 op het programma, dan komt Ajax O16 op bezoek.

Alphense Boys O15 - NAC O15: 2-1

In de eerste helft ging de wedstrijd zeer gelijkwaardig op. Beide teams kregen kansen, maar deze werden nog niet benut. Hierdoor vielen er geen doelpunten voor rust. Na rust was het wel al snel raak voor de thuisploeg. De aanvaller van Alphense Boys bleef één op één met de doelman rustig en maakte de openingstreffer. NAC wist hierna snel de schade te herstellen nadat Wis Treffers de gelijkmaker binnen werkte uit een voorzet van Gabriel Sarfo. De tweede helft ging op en neer en al snel kwam de thuisploeg weer op voorsprong door een rake kopbal. Deze achterstand kon NAC niet meer omkeren en zodoende ging de wedstrijd verloren

NAC O14 - FC Eindhoven O14: 8-1

NAC was gretig vanaf het begin en creëerde een aantal kansen door goed uitgespeelde aanvallen. Het kwam al snel op een 2-0 voorsprong en speelde een goede wedstrijd. Echter kreeg het direct vanuit de aftrap van het tweede doelpunt een tegentreffer te verwerken. Deze tegentreffer had geen grote impact en NAC ging verder waar het gebleven was. Al snel volgden opnieuw twee doelpunten waardoor NAC met een 4-1 voorsprong de rust in ging. Ook in de tweede helft was NAC op schot. Het maakte wederom vier doelpunt en besloot de eindstand daarmee op 8-1.

NAC O13 - Fortuna Sittard O13: 5-0

NAC begon sterk aan de wedstrijd en wist al na enkele minuten op voorsprong te komen toen Fortuna de bal verspeelde achterin. Het kwaliteitsverschil bleek erg groot en NAC en kwam in de tweede helft met 2-0 voor. Ook na rust was NAC op dreef en scoorde het nog drie doelpunten.

NAC O12 - PSV O12: 4-15

Het bleek een lastige middag voor NAC O12. Voor rust kon de ploeg nog aardig meevoetballen tegen PSV, maar hierna werd het een stuk lastiger. Voor rust maakte het nog vier doelpunten, maar hierna lukte het scoren van doelpunten niet meer. PSV werd sterker en won uiteindelijk vrij ruim van NAC. Aankomend weekend mag NAC O12 op bezoek bij Sparta.