Vitesse O18 - NAC O18 1-1

NAC O18 speelde afgelopen zaterdag een oefenwedstrijd tegen Vitesse O18. Voor de winterstop kwam de ploeg van Rogier Molhoek de Arnhemmers ook al tweemaal tegen in de najaarscompetitie. In deze twee wedstrijden verzamelde het destijds 4 punten. In deze editie had NAC in de eerste helft het betere van het veldspel, maar tot grote kansen leidde dit niet. De ruststand van 1-1 bleek uiteindelijk ook de eindstand na negentig minuten.

NAC O16 – FC Den Bosch O16 1-2

Op sportpark Heksenwiel trad NAC O16 aan voor een competitiewedstrijd tegen FC Den Bosch O16. Het team van Jasper Somsen keek al vroeg in de eerste helft tegen een achterstand aan. Vervolgens wist het de rug niet te rechtten en de uitploeg breidde na rust de voorsprong uit, 0-2. Wis Treffers wist nog wel een penalty te benutten, maar NAC kwam tekort voor een resultaat.

NAC O15 – JVOZ O16 1-2

Voor de formatie van Robbie Haemhouts stond er een oefenwedstrijd tegen JVOZ O16 op het programma. In de eerste helft waren de verschillen klein en bleef de ruststand steken op 0-0. In het tweede bedrijf maakte de uitploeg het verschil en werd het uiteindelijk 1-2. Al met al was het voor NAC O15 een goede wedstrijd om zich te meten tegen een ploeg uit een hogere leeftijdscategorie.

N.E.C. O14 – NAC O14 3-0

NAC O14 reisde af naar Nijmegen voor een oefenwedstrijd tegen N.E.C. O14. De eerste helft verliep ongelukkig. Waar NAC in de beginfase verzuimde de score te openen, sloeg de thuisploeg wel toe. N.E.C. scoorde in de eerste helft maar liefst driemaal. NAC kwam beter uit de kleedkamer, maar het was te laat om de wedstrijd nog om te draaien.

NAC O13 – N.E.C. O13 2-3

Net als de O14 oefende NAC O13 tegen N.E.C. In een gelijk opgaande wedstrijd trok de uitploeg uiteindelijk aan het langste eind, 2-3.

Lyra-Lierse Toernooi/Internationaal Paastoernooi Voorschoten NAC O12

Afgelopen zaterdag speelden de pupillen van Björn Langeveld het O12 Toernooi Lyra-Lierse in België. NAC bleef in al haar wedstrijden ongeslagen: Zulte-Waregem (1-1), STVV (0-0), Willem II (2-0), RWDM (1-0). Tot slot speelde NAC tegen de leeftijdsgenoten van Roda JC een beslissende om de 9e plaats. Hierin verloor het helaas na strafschoppen.

Twee dagen later stond alweer het internationaal paastoernooi in Voorschoten op het programma. In de poulefase behaalde NAC O12 de volgende resultaten: STVV (1-3 nederlaag), Voorschoten ’97 (0-0), PEC Zwolle (2-1 overwinning). Hierdoor eindigde het op de derde plaats in de groepsfase.

Toernooi Ede NAC O11

NAC O11 reisde afgelopen zaterdag af naar Ede voor een toernooi. NAC werd opgedeeld in twee elftallen waarbij ze respectievelijk op de vijfde en negentiende plaats eindigde. Doelman Laith was de grote uitblinker en werd als kers op de taart uitgeroepen tot keeper van het toernooi.