Willem II O21 – NAC O21: 2-1

NAC O21 ging op bezoek bij Willem II om daar een oefenwedstrijd te spelen. In de eerste helft waren beide teams gelijk aan elkaar, maar NAC maakte de tegenstander sterker door slordigheden aan de bal. Hierdoor kreeg Willem II meer kansen en was het gevaarlijker en dit resulteerde uiteindelijk dan ook in de openingstreffer voor de thuisploeg. Uit een gestopte penalty wist Willem II te scoren via de rebound. Vlak voor rust kwam NAC op gelijke hoogte, vanuit een voorzet maakte Mostapha Rached de gelijkmaker.

Na rust werd NAC een stuk sterker en was het de bovenliggende partij. Het creëerde een aantal opgelegde kansen, maar deze werden niet afgemaakt. Echter kwam tien minuten voor tijd de thuisploeg op voorsprong. Na een fout in de opbouw kon Willem II profiteren. Hierna kreeg NAC nog enkele kansen om gelijk te maken, maar dit lukte niet.

NAC O16 - FC Utrecht O16: 1-2

Ook NAC O16 speelde een oefenwedstrijd, tegen FC Utrecht. In de eerste helft kwam NAC op achterstand tegen de Utrechters. In de tweede helft wist het nog te scoren, maar dit bleek te weinig voor een goed resultaat. Utrecht scoorde namelijk ook in de tweede helft en ging er met de overwinning vandoor.

NAC O15 – Excelsior O15: 1-2

NAC O15 speelde dit weekend een vriendschappelijke thuiswedstrijd tegen Excelsior. Na een half uur spelen kwam NAC met 0-1 achter uit een corner van Excelsior. Vijf minuten later kwamen de bezoekers op een grotere voorsprong na een schot van rond het zestienmetergebied. Gedurende de eerste helft had NAC weinig te vertellen en was Excelsior een stuk sterker.

Alleen op de laatste tien minuten na, bleef Excelsior sterker. In de laatste tien minuten kon NAC nog terugkomen in de wedstrijd met de aansluitingstreffer. Verder kwam NAC niet en dus ging deze wedstrijd met 1-2 verloren.

NAC O14 - Excelsior O14: 0-2

In de oefenwedstrijd tussen NAC O14 en Excelsior O14 werd leuk gevoetbald en het ging zeer gelijk op. Echter kwam NAC in de eerste helft op een 0-2 achterstand door twee fouten in de opbouw. Hierna werd het spel iets beter, maar kon NAC geen vuist maken voor het doel van de bezoekers. Hierdoor bleef de stand in het voordeel van Excelsior en ging de Rotterdammers er met de winst vandoor.

NAC O13 - De Graafschap O13: 6-0

Ook de O13 van NAC mocht thuis een oefenwedstrijd afwerken, tegenstander was De Graafschap O13. In de eerste tien minuten wist NAC de tegenstander gelijk onder druk te zetten en dit resulteerde na deze tien minuten in de openingstreffer. Na deze treffer had NAC het goede gevoel te pakken en werd het voetballend steeds beter. Bij rust was het verschil twee doelpunten en dit werd na de pauze snel meer. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 6-0 en daarmee was dit een overtuigende overwinning.

Drieluik NAC/PSV/Sparta Rotterdam:

Sparta Rotterdam O12 - NAC O12: 6-1

Tegen Sparta Rotterdam werd ruim verloren. De uitslag was geflatteerd en ondanks de eindstand speelde NAC O12 toch een prima wedstrijd.

NAC O12 - PSV O12: 3-9

Tegen PSV O12 kreeg NAC te makkelijk de doelpunten tegen. Het speelde een redelijke wedstrijd en wist nog drie doelpunten te scoren. Het kreeg echter negen doelpunten tegen waardoor er verloren werd.

NAC O11 - ADO O11: 4-9

ADO was erg gevaarlijk en kwam er snel uit op de counter. Hier had NAC geen goed antwoord op waardoor de bezoekers negen doelpunten wisten te maken. Helaas wist NAC ook weinig te creëren en won ADO.