Sluiten

Woensdagavond sprak Minister-President Mark Rutte Nederland toe middels een persconferentie over de te versoepelen maatregelen. Ook het voetbal kwam hierin aan bod. Zoals eerder die dag al bekend werd, mag er bij aanvang van het nieuwe seizoen beperkt publiek bij de wedstrijden aanwezig zijn.

NAC onderzoekt momenteel de mogelijkheden binnen het Rat Verlegh Stadion. Er is een werkgroep binnen de organisatie welke de mogelijkheden bekijkt. Dit specifieke scenario kan nu nader worden onderzocht. Uiteraard dient bij een bezoek aan het stadion de 1,5m kunnen worden gewaarborgd. NAC gaat op zoek naar een mogelijkheid waarbij er zoveel mogelijk supporters in het stadion kunnen plaatsnemen. De resultaten van het onderzoek en de uitkomst die deze zal bieden, wordt overlegd met de KNVB en alle betrokken instanties.

Hoe NAC uiteindelijk zal bepalen wie wel en niet naar binnen kunnen of mogen zal, rekening houdend met de eerder gemaakte afspraken, later bekend worden. In dit stadium van het onderzoek zijn we nog niet aangekomen.

 

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768