Sluiten

De Club van 1912-leden konden afgelopen maandag hun slag al slaan. Een dag later was het de beurt aan de gouden seizoenkaarthouders. Vanaf woensdag kunnen alle seizoenkaarthouders een plaats bemachtigen voor dit oefenduel. Dit duel zal tevens dienen als test voor de competitiewedstrijden, waarbij NAC de maximaal mogelijke bezetting zal gebruiken.

Net als het duel tegen SC Heerenveen, zijn er een drietal soorten kaarten beschikbaar. De reguliere kaart, waarbij een supporter alleen komt. Het huishoudticket, waarbij het mogelijk is om met 2 of 3 personen woonachtig op hetzelfde adres bij elkaar te zitten. Daarnaast het ticket voor supporters onder 13 jaar.

Afgelopen week hebben wij helaas moeten berichten dat er twee positieve testen waren binnen de selectie. Uit de uitgebreidere hertest bleek gelukkig dat zij alsnog negatief waren. Inmiddels is bekend dat bij een aantal Eredivisieclubs het coronavirus heeft toegeslagen. We moeten beseffen dat we onder de huidige situatie blij moeten zijn dat we eindelijk weer bij voetbalwedstrijden aanwezig mogen zijn. We moeten er dan ook samen alles aan doen, om een volgende lockdown te voorkomen. We vragen dan ook alle supporters zich aan de richtlijnen te houden. Bij het overtreden van de regels zullen we moeten handhaven.

Het aantal besmettingen loopt de afgelopen periode ook in onze regio weer op. Om te voorkomen dat er weer wedstrijden zonder publiek moeten worden gespeeld, adviseren wij alle supporters die naar het stadion komen om een mondkapje te dragen. Afhankelijk van de situatie kan het zo zijn dat de maatregelen verscherpt worden, dat willen we graag voorkomen. Daarnaast vragen we aan supporters, woonachtig in regionen waar het COVID 19-virus nu weer sterk oplaait (zoals Rotterdam en Antwerpen), om deze wedstrijd aan je voorbij te laten gaan.

Let op! De Service en Informatie desk hanteert deze week afwijkende openingstijden en is pas vanaf 12:00 uur zowel fysiek als telefonisch bereikbaar. Het is dus aan de Service & Informatie desk pas vanaf 12:00 uur mogelijk om je kaart te bemachtigen.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

espn ontknoping clubads 1366x768