Sluiten

Pia Rijsdijk, Manager Vrouwenvoetbal NAC:

“Ik ben zeer blij met de aanstelling van Richard Mank als de (eerste) hoofdtrainer van NAC Vrouwen! Richard heeft aanzienlijke ervaring in het vrouwenvoetbal en beschikt over de nodige kwaliteiten. Het is voor ons een mooie stap om een trainer van eredivisieniveau binnen te halen en met hem het vrouwenvoetbal in Breda te lanceren.”

Mank is op dit moment voor het zesde seizoen hoofdtrainer van Excelsior vrouwen, uitkomend in de Azerion Vrouwen Eredivisie. Mank kon zich al vroeg trainer noemen. Gedurende zijn studie aan het CIOS werd hij op 15-jarige leeftijd voor het eerst trainer. Naast trainerschappen bij diverse amateurclubs, van de derde tot de eerste klasse, werkte hij ook bij diverse betaald voetbalclubs zoals Ajax, AZ en Almere City.  

Richard Mank:

“Het is een eer om deze mooie uitdaging te starten. Zeker ook omdat ik de eerste hoofdtrainer van de NAC Vrouwen zal worden in de geschiedenis van de club. Voor mij is het ook erg fijn om samen te werken met Pia om bij NAC Breda iets moois op te bouwen. Ik kijk er dan ook erg naar uit om deze uitdaging aan te gaan.”

Welkom bij NAC, Richard!

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

vriendenloterij
soccernews3