Update seizoenkaarten en teamwear

	

Seizoen 2020/2021 staat voor de deur. Zaterdag 29 augustus komt Jong AZ op bezoek in ons eigen Rat Verlegh Stadion. In welk shirt zal deze wedstrijd worden afgewerkt? En wanneer ontvangen seizoenkaarthouders de seizoenkaarten? Je leest het in onderstaande update.

Seizoenkaarten

Zowel de gouden als de reguliere seizoenkaarten vallen uiterlijk begin volgende week bij alle seizoenkaarthouders op de mat. Let op! Zolang het Rat Verlegh Stadion nog niet volledig geopend kan worden, dient het (gratis) E-ticket dat je krijgt na het bestellen van je ticket als toegangsbewijs. Alleen de seizoenkaart geeft dus voorlopig geen toegang tot het stadion.

Wedstrijdshirts

De onthulling van de teamwear voor seizoen 2020/2021 laat nog even op zich wachten. Door het COVID-19 virus heeft de levering van onze wedstrijdshirts vertraging opgelopen. In een eerder stadium ontvingen we berichten dat de levering half augustus in Breda zou zijn. Ook deze datum blijkt niet haalbaar. Naar verwachting zal de kledij half september in Breda arriveren. Toch doen we er alles aan om de eerste competitiewedstrijd in het nieuwe tricot te spelen. NAC bekijkt momenteel de mogelijkheden om voor een deel van de wedstrijdshirts het transportproces te versnellen, zodat we de competitie kunnen starten in het nieuwe shirt.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!