Bart Verbruggen werkt een twee daagse stage af op de KNVB Campus in Zeist. Op 9 en 10 maart zal Bart twee trainingen afwerken waarin hij de kans krijgt om zich te laten zien aan bondscoach van Oranje O19.

Jevon Simons mag voor Oranje O15 uitkomen. In Zeist wordt één keer getraind waarna afgereisd wordt naar België. Hier traint Oranje O15 nog twee keer en worden twee oefenwedstrijden gespeeld tegen de leeftijdsgenoten van België. Dit zal plaats vinden in de periode 1 t/m 5 maart.

UPDATE: 8/3/2020

Jevon Simons heeft het trainingskamp met Oranje O15 afgesloten met een gelijkspel tegen België. De speler van NAC O15 kwam na de rust in actie tegen onze zuiderburen: 1-1.

Na de eerste helft, waarin de 1-0 viel, mocht Jevon Simons invallen. In de minuten die hij kreeg van KNVB-coach Pieter Schrassert Bert liet hij zich goed zien. Met een bekeken steekbal zette hij een teamgenoot één op één met de keeper van België. Helaas werd deze kans niet benut. Een kleine tien minuten voor tijd kreeg België O15 de penalty, deze werd benut en bracht de eindstand op 1-1.