Verkoopinformatie FC Dordrecht - NAC

	

Op vrijdag 5 november gaan we op bezoek bij FC Dordrecht. Voor deze wedstrijd in het Riwal Hoogwerkers Stadion is plaats voor 400 NAC-supporters. Alle kaarten die verkocht worden, zijn buscombi-kaarten. Van de 400 beschikbare plaatsen, gaan 120 kaarten via de Supportersvereniging. De verkoop van de overige kaarten verloopt zo:

Uitkaart+

De verkoop voor uitkaart+-houders begint op maandag 25 oktober om 12:00 uur. Supporters met een uitkaart+ hebben vanaf dan een hele dag de tijd om kaarten te kopen voor deze wedstrijd. Een buskaart kost € 24,- voor deze groep.

Club van 1912

24 uur later, op dinsdag 26 oktober om 12:00 uur kunnen leden van de Club van 1912 hun kaarten kopen voor FC Dordrecht-uit. Zij hebben dan ook 24 uur de tijd om met voorrang kaarten te kopen. Een buskaart voor leden van Club van 1912 kost € 26,-.

S(CC)-houders

Een dag later, op woensdag 27 oktober om 12:00 uur begint de verkoop voor S(CC)-houders. Zij kunnen vanaf dan hun kaarten kopen voor FC Dordrecht-uit. Een buskaart voor S(CC)-houders kost € 26,-.

Belangrijke wedstrijdinformatie

Om toegang te krijgen tot het stadion, moet je in het bezit zijn van een Nederlandse QR-code in de CoronaCheck-app. Deze QR-code is aan te maken door middel van een negatieve coronatest (maximaal 24 uur oud), een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs. Deze QR-code dienen bezoekers te tonen in combinatie met een geldig identiteitsbewijs.

Vertrek bussen

De bussen uit cluster 1 vertrekken om 18:15 uur uit Breda. De bussen uit cluster 2 vertrekken iets later, maar supporters die in dit cluster rijden, dienen ook om 18:15 uur aanwezig te zijn.

Let op: Eerder communiceerden wij dat de bussen vanaf 18:45 vanuit Breda zouden vertrekken, deze tijd is dus veranderd!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!