Sluiten

Wij zijn NAC! Jij binnenkort ook?

Als betaald voetbalorganisatie werken wij dagelijks met bevlogen collega’s aan een rentree naar de Eredivisie met als doel hier een vaste positie te behouden. Topsport in combinatie met de bourgondische cultuur en grote maatschappelijke betrokkenheid vormen daarbij belangrijke waarden. NAC Breda staat bekend om haar trouwe en zeer betrokken supporters en het fenomeen ‘Avondje NAC’.  

Organisatie

NAC Breda, ook wel bekend als ‘De Parel van het Zuiden’, is een betaald voetbalorganisatie die bestaat sinds 1912. De werkzaamheden binnen de organisatie worden uitgevoerd door ongeveer 85 medewerkers welke ondersteund worden door ruim 150 vrijwilligers. De kantoren zijn gehuisvest in het stadion, in de wijk Haagse Beemden is een apart complex voor de jeugdopleiding en de trainingslocatie is gevestigd in Zundert. Tegendraads, bourgondisch, saamhorig en zelfbewust zijn de kernwaarden die de basis vormen voor het beleid van NAC in de meest ruime zin van het woord. NAC is diepgeworteld in de stad Breda en is op vele fronten vervlochten met de maatschappij.  

Wat houdt de functie in?

Ter aanvulling van het bestaande facilitaire team zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerk(st)er voor het Rat Verlegh Stadion en de kantoren. Bij voorkeur in de leeftijd tussen 20 en 35 jaar en woonachtig in de omgeving Breda. De primaire taken bestaan uit het schoonmaken van de diverse ruimtes in het Rat Verlegh Stadion. Een werkweek bestaat uit 24 uur per week, hier is in overleg overeen te komen en flexibel in te vullen. Ervaring in de schoonmaak is een pré. 

Direct solliciteren

img 0235
soccernews3