bezig met laden...

Nieuwsarchief

Competitieprogramma 2019/2020 definitief

Competitieprogramma 2019/2020 definitief

19/06/2019

NAC opent het seizoen 2019/2020 in de Keuken Kampioen Divisie in en tegen FC Dordrecht. De KNVB heeft woensdag het d van het definitieve programma voor het komende seizoen bekend gemaakt. Achttien van de negentien thuisduels speelt de Parel van het Zuiden bovendien op vrijdagavond.

Vrijdag 9 augustus staat de eerste speelronde in de eerste divisie op het programma. NAC speelt op die dag de uitwedstrijd tegen FC Dordrecht. Een week later speelt de ploeg van Ruud Brood de eerste thuiswedstrijd. Helmond Sport komt op vrijdag 16 augustus op bezoek in het Rat Verlegh Stadion. In totaal speelt NAC achttien van de negentien wedstrijden op vrijdagavond. Slechts één thuisduel, op maandag 21 oktober tegen De Graafschap, speelt de ploeg op maandagavond.

Interlandweekend
Dit seizoen konden clubs bij de KNVB aangeven of ze wel of niet tijdens interlandweekenden in actie willen komen. NAC heeft ervoor gekozen niet te spelen tijdens de interlandweekenden, omdat de club niet het risico wil lopen eventuele (jeugd)internationals te moeten missen bij deze wedstrijden. Drie van de vier inhaalwedstrijden zijn uitwedstrijden voor NAC.

Hieronder vind je een overzicht van het definitieve programma van NAC voor het seizoen 2019/2020. 

Wil je het onderstaande programma direct in je agenda zetten? Klik dan op deze link!


 
Wij komen uit in de: