bezig met laden...

Seizoenkaart 2019/2020


NAC acteert in het seizoen 2019/2020 helaas een divisie lager. En een stap terugdoen doet per definitie pijn, zeker voor een club als NAC.

Jullie liefde voor 'ons eigen N.A.C.' werd de afgelopen jaren al meer dan eens op de proef gesteld. Ondanks dat jullie wederhelft het jullie niet altijd even makkelijk heeft gemaakt, zijn jullie in die jarenlange relatie altijd trouw gebleven. De onvolkomenheden, de teleurstellingen, de ruzies. Je wordt boos en scheldt een paar keer. Echter, na een periode van bezinning is er altijd één ding dat alles zal overwinnen: de onvoorwaardelijke liefde die altijd blijft bestaan.

Wat nu rest is een nieuwe start. Aan ons de taak om voor volgend seizoen een NAC te presenteren dat strookt met de kernwaarden die deze club sterk maken. Een NAC waarbij selectie en organisatie samen met alle supporters en sponsoren strijden om zo snel mogelijk terug te keren naar het hoogste niveau. Ook dat zal weer een weg worden met vele hobbels, maar we hebben al vaker bewezen na de val sterk op te kunnen staan.

Als het al niet duidelijk was, dan is het door jullie de afgelopen thuiswedstrijden wel luidkeels duidelijk gemaakt: ‘De wereld zal nog niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan. Ja, de liefde voor ons eigen N.A.C.’. Aan ons om opnieuw te bewijzen dat we elkaars liefde ook waard zijn.

Verleng je seizoenkaart
Je kunt vanaf nu je seizoenkaart verlengen voor het seizoen 2019/2020. Daarmee verzeker je jezelf van een plek bij alle negentien thuiswedstrijden komend seizoen. Bovendien kun je, omdat NAC komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt, gebruikmaken van een korting op je seizoenkaart van 7,5%. Je kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven als je deze korting neemt of dat je het kortingsbedrag doneert aan de NAC Jeugdopleiding. Kijk hier voor de prijzen van een seizoenkaart voor het seizoen 2019/2020.
Korting of een donatie

Omdat NAC komend seizoen in de Keuken Kampioen Divisie speelt, biedt de club een korting aan op de seizoenkaart van 7,5%. Je kunt tijdens het bestelproces zelf aangeven of je deze korting neemt of dat je het kortingsbedrag doneert aan de NAC Jeugdopleiding. 

Tijdspad
Hoe zien de komende weken eruit met betrekking tot het verlengen van de seizoenkaart, het verplaatsen van seizoenkaarthouders en de vrije verkoop? Hieronder een tijdspad.

Verlengperiode
Maandag 20 mei (09:00 uur) tot en met maandag 10 juni (23:59 uur)

Verplaatsingsdagen
Dinsdag 11 juni en woensdag 12 juni (bij de Service- & Informatiedesk, geopend van 9:00 tot 20:00 uur)

Vrije verkoop
Vanaf donderdag 13 juni (9:00 uur)

Seizoenkaart

Een seizoenkaart 2019/2020 van NAC geeft recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie van NAC in het seizoen 2019/2020. Daarnaast hebben houders van een seizoenkaart het recht op het kopen van extra kaarten voor thuiswedstrijden en kaarten voor uitwedstrijden. Tevens hebben zij het recht hun eigen stoel te "claimen" voor beker-, play-offs- en eventuele vriendschappelijke wedstrijden.

De prijzen van de seizoenkaarten voor het seizoen 2019/2020 vind je onderaan deze pagina in het tabel. 

Let op: bestelde seizoenkaarten vallen ruim voor aanvang van het seizoen op de deurmat. Controleer goed je gegevens bij het bestellen van de seizoenkaart, zodat de juiste gegevens bij NAC bekend zijn.

Let op: de reserveringen van seizoenkaarthouders van 2018/2019 blijven tot en met 10 juni 2019 staan.
Daarna vervallen de reserveringen en kunnen de plaatsen worden geclaimd tijdens de verplaatsingsdagen, om vervolgens eventueel in de vrije verkoop te gaan. Verleng dus voor die tijd als je jouw plek wilt behouden!

Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft wel zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde. Het is ook in het seizoen 2019/2020 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €264,55 (incl. de korting van 7,5%) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de S&I-desk!

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module. 

Club van 1912
In de zomer van 2015 verbonden 1.280 supporters zich voor 10 jaar aan NAC. Op dit moment is het niet langer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Club van 1912. De supporters die lid zijn ontvangen ieder jaar 5% korting op de seizoenkaart.

Aanvullende informatie Club van 1912
Vanwege een wijziging in het ticketingsysteem moeten alle gegevens op een veilige manier worden overgezet. Wettelijk gezien mag NAC echter niet het IBAN-nummer overnemen voor de incassering van seizoenkaartgelden. We willen alle Club van 1912-leden dus vragen om zelf je IBAN-nummer in te voeren in het systeem óf direct je seizoenkaart af te rekenen via iDEAL.

Kortingen
Bij het invoeren van de betalingsgegevens kunnen Club van 1912-leden ook direct aangeven of ze gebruik willen maken van de extra korting die NAC dit seizoen biedt op de seizoenkaart. Ook dit jaar krijgen Club van 1912-leden natuurlijk 5% korting op de seizoenkaart, zoals in het contract is afgesproken. Ze krijgen echter ook de keuze om gebruik te maken van de reguliere 7,5% korting of om dit bedrag te doneren aan de NAC Jeugdopleiding. Voor meer informatie over de prijzen van seizoenkaarten kijk je op de pagina 'Club van 1912' op NACseizoenkaart.nl.

Betaling

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie zodra je het bestelproces hebt doorlopen. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM Payments. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni. De tweede termijn is in augustus en eventuele derde en vierde incasso's in september en oktober.

3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur. Het adres is Stadionstraat 23 in Breda.


Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door. Deze vind je hier.

Prijslijst verlengen seizoenkaart
Prijslijst Club van 1912


 
Wij komen uit in de: