bezig met laden...

Seizoenkaart 2018/2019

 

Altijd trouw. Altijd NAC. NAC mocht dit jaar een recordaantal toeschouwers ontvangen in het Rat Verlegh Stadion. Nog nooit zaten er zoveel mensen in ons thuis dan afgelopen seizoen. Iedereen wil erbij horen, erbij zijn. Aan jou om nu je eigen plek veilig te stellen voor komend seizoen.

Verleng jij voor 31 mei je seizoenkaart? Dan verzeker jij je van jouw plek in het Rat Verlegh Stadion voor het seizoen 2018/2019. Verleng je niet? Dan is de kans groot dat na deze datum jouw plek vergeven is, want de schaduwlijst van mensen die er wel bij willen zijn groeit snel.

Voordelen bij verlengen
- Eredivisieprijs 2017/2018 vanaf €210 (voor de B-Side of Vak G)
- Gegarandeerd van je eigen plek bij alle thuiswedstrijden in 2018-2019
- Eerste recht om te veranderen van plek en een vrijgekomen plek te claimen (na verlengingsperiode)

Tijdspad
Hoe zien de komende weken eruit met betrekking tot het verlengen van de seizoenkaart, het verplaatsen van seizoenkaarthouders, het toevoegen van de supporters op de schaduwlijst en daarna eventueel nog vrije verkoop.

- Maandag 7 mei tot en met woensdag 30 mei: verlengen voor huidige seizoenkaarthouders
- Donderdag 31 mei en vrijdag 1 juni: verplaatsingsdagen voor seizoenkaarthouders
- Maandag 4 juni tot en met zondag 17 juni: supporters van de schaduwlijst krijgen kans seizoenkaart aan te schaffen
- Maandag 18 juni: start vrije verkoop (mochten er nog seizoenkaartplekken beschikbaar zijn)


Seizoenkaart
Een seizoenkaart 2018/2019 van NAC geeft recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie van NAC in het seizoen 2018/2019. Daarnaast hebben houders van een seizoenkaart het recht op het kopen van extra kaarten voor thuiswedstrijden en kaarten voor uitwedstrijden. Tevens hebben zij het recht hun eigen stoel te "claimen" voor beker-, play-offs- en eventuele vriendschappelijke wedstrijden.

De prijzen van de seizoenkaarten voor het seizoen 2018/2019 vind je onderaan deze pagina in het tabel. 

Let op: bestelde seizoenkaarten vallen ruim voor aanvang van het seizoen op de deurmat. Zorg dat je juiste adres bekend is bij NAC!

Let op: de reserveringen van seizoenkaarthouders van 2017/2018 blijven tot 4 juni 2017 staan. Daarna vervallen de reserveringen en worden alle nog niet verkochte plekken aangeboden aan supporters die op de schaduwlijst staan, om vervolgens eventueel in de vrije verkoop te gaan. Verleng dus voor die tijd!


Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft wel zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde, maar net zoals vorig seizoen is deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen is. Het is ook in het seizoen 2018/2019 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €277,50 (let op: prijs geldt alleen bij verlengen vóór 31 mei) krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de S&I-desk!

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module. 

Club van 1912
In de zomer van 2015 verbonden 1.280 supporters zich voor 10 jaar aan NAC. Op dit moment is het niet langer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Club van 1912. De supporters die lid zijn ontvangen ieder jaar 5% korting op de seizoenkaart. Voor het seizoen 2018/2019 betekent dit dat zij de korting krijgen op de prijs die 'verlengers' betalen (prijstabel onderaan deze pagina). De eerste incasso voor de Club van 1912 is in de laatste week van juni. De tweede termijn is in augustus en eventuele derde en vierde incasso's in september en oktober. Zorg dat de juiste gegevens bij NAC bekend zijn! Check dit in je eigen account op www.NACtickets.nl. Mocht je je bankgegevens willen wijzigen, dan kan dit via de mail: ticketing@nac.nl

Formulieren
Je kunt ook gebruik maken van aanvraagformulieren die binnenkort te downloaden zijn via deze site. Deze formulieren kun je invullen en opsturen naar NAC Breda of natuurlijk langsbrengen bij de S&I-desk (maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

- Download hier het aanvraagformulier in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier in PDF-formaat

Betaling

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie zodra je het bestelproces hebt doorlopen. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM Payments. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni. De tweede termijn is in augustus en eventuele derde en vierde incasso's in september en oktober.

3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur. Het adres is Stadionstraat 23 in Breda.


Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door. Deze vind je hier.

Prijslijst verlengen
Prijslijst nieuwe seizoenkaart


 
Wij komen uit in de: