bezig met laden...
Betaalkaart
zoeken:

Seizoenkaart 2017/2018

 

BESTEL HIER JOUW SEIZOENKAART VOOR HET SEIZOEN 2017/2018! 

'Operatie Eredivisie' is geslaagd! We zijn terug. Terug waar de club thuishoort. Dankzij een geweldige apotheose van het seizoen heeft NAC een plek in de Eredivisie voor het seizoen 2017/2018 veilig gesteld. De komende jaargang wil je natuurlijk niet missen! Zeventien Avondjes NAC, zaterdagavond in het Rat Verlegh Stadion. Beter wordt het niet. Wij zijn NAC. Wij zijn terug!

Je kunt je seizoenkaart voor 2017/2018 nu bestellen via NACseizoenkaart.nl. Had je in het seizoen 2016/2017 ook een seizoenkaart en wil je hem alsnog verlengen? Jouw plek wordt tot 15 juni vastgehouden. Daarna vervallen alle reserveringen en worden de niet verkochte stoelen beschikbaar. Uiteraard kun je ook langskomen bij de Service- & Informatiedesk om een seizoenkaart te bestellen/verlengen.
 

WIJ ZIJN NAC. WIJ ZIJN TERUG!Seizoenkaart
Een seizoenkaart 2017/2018 van NAC geeft recht op toegang tot alle thuiswedstrijden in de competitie van NAC in het seizoen 2017/2018. Daarnaast hebben houders van een seizoenkaart het recht op het kopen van extra kaarten voor thuiswedstrijden en kaarten voor uitwedstrijden. Tevens hebben zij het recht hun eigen stoel te "claimen" voor beker-, play-offs- en eventuele vriendschappelijke wedstrijden.

De prijzen van de seizoenkaarten voor het seizoen 2017/2018 vind je onderaan deze pagina in het tabel. 

Let op: bestelde seizoenkaarten vallen medio juli op de deurmat. Zorg dat je juiste adres bekend is bij NAC Breda! 

Let op: de reserveringen van seizoenkaarthouders van 2016/2017 blijven tot 15 juni 2017 staan. Daarna vervallen de reserveringen en gaan alle nog niet verkochte plekken in de verkoop. Verleng dus voor die tijd!


Jeugdtarief
De leeftijdsgrens voor het jeugdtarief blijft dit jaar hetzelfde als afgelopen seizoen. Supporters tot en met 17 jaar kunnen gebruik maken van de jeugdkorting. Zodra een supporter zijn 18de levensjaar ingaat, gaat de reguliere prijs gelden. De leeftijdsgrens voor de ouderenkorting blijft wel zoals deze was (ouder dan 65 jaar).

Family Card
Ook de opzet van de ‘Family Card’ blijft hetzelfde als afgelopen seizoen, met de uitzondering dat deze voordeelkaart alleen bij de Service- & Informatiedesk te bestellen is. Het is ook in het seizoen 2017/2018 mogelijk om op de rookvrije familievakken F1 en F9 voordelig als volwassene én kind alle thuiswedstrijden van NAC te bezoeken. Voor slechts €277,50 krijg je één seizoenkaart voor een volwassene en één seizoenkaart voor een supporter in de leeftijd tot en met 17 jaar. De volwassene die betaalt kan een ouder zijn, maar bijvoorbeeld ook een buurman, oom of goede kennis: als deze persoon maar 18+ is.

Let op: je kunt de Family Card alleen verlengen/bestellen bij de S&I-desk!

BredaPas
Supporters die in het bezit zijn van een BredaPas en gebruik willen maken van deze actie, dienen hun seizoenkaart te verlengen bij de Service- & Informatiedesk. Deze korting kan niet worden berekend via de online module. 

Club van 1912
In de zomer van 2015 verbonden 1.280 supporters zich voor 10 jaar aan NAC. Op dit moment is het niet langer mogelijk om je nog in te schrijven voor de Club van 1912. De supporters die lid zijn ontvangen ieder jaar 5% korting op de seizoenkaart. Voor het seizoen 2017/2018 betekent dit dat zij dezelfde prijs als de vorige twee seizoenen. De eerste incasso voor de Club van 1912 is in de laatste week van juni. Eventuele incasso's die hierop volgen zijn iedere maand daaropvolgend. Zorg dat de juiste gegevens bij NAC bekend zijn! Check dit in je eigen account op www.NACtickets.nl. Mocht je je bankgegevens willen wijzigen, dan kan dit via de mail: ticketing@nac.nl

Formulieren
Je kunt ook gebruik maken van aanvraagformulieren die binnenkort te downloaden zijn via deze site. Deze formulieren kun je invullen en opsturen naar NAC Breda of natuurlijk langsbrengen bij de S&I-desk (maandag tot en met vrijdag van 13:00 tot 17:00 uur).

- Download hier het aanvraagformulier in Word-formaat
- Download hier het aanvraagformulier in PDF-formaat

Betaling

Online betalen voor de seizoenkaart van NAC kan op verschillende manieren:

1. iDeal: De makkelijkste manier is om de seizoenkaart meteen te betalen zodra je hem hebt verlengd/besteld op www.NACseizoenkaart.nl. Je krijgt deze optie zodra je het bestelproces hebt doorlopen. 

2. Incasso: Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag af te laten schrijven van je rekening. Dit kan in 1, 2 of 4 termijnen. Je betaalt hiervoor wel €2,50 administratiekosten per termijn. De gelden worden geïncasseerd door onze hoofdsponsor, CM Payments. Let op: de eerste incasso vindt plaats in juni, met eventuele meerdere incasso's maandelijks daaropvolgend.

3. Contant/PIN: Als je bij de Service- & Informatiedesk langskomt om een seizoenkaart te bestellen, kun je deze direct contant afrekenen of per PIN betalen. De S&I-desk is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur en op wedstrijddagen vanaf 09:00 uur. Het adres is Stadionstraat 23 in Breda.


Schaf je een seizoenkaart aan? Lees dan eerst de standaardvoorwaarden van de KNVB door. Deze vind je hier.

 
Wij komen uit in de: