Sluiten

Open dag

Altijd al willen weten wat het lievelingseten is van jouw favoriete speler? En hoe hij zich het best voorbereid op de wedstrijd? Dan is de open dag van NAC echt iets voor jou. Deze dag is de kans om alles te weten te komen over de spelers en voor het spelen van spelletjes en het doen van activiteiten in en rondom het stadion.

kidsclub

Pers- & Fotodag

Jaarlijks staat de pers- en fotodag op het programma! Dit is de kans om als jonge fan als een échte prof op de foto te gaan. Je wordt op de mooiste plekken van het stadion door een professionele fotograaf op de foto gezet. Zet je mooiste glimlach op en poseren maar!

Workshop échte NAC Supporter

Twee keer per jaar wordt de workshop échte NAC supporter aangeboden. In deze workshop maak je de meest gave spandoeken, speel je potjes voetbal in het stadion en kijk je samen met andere leden van Young Yellow Army aansluitend naar de wedstrijd. Kortom, een onvergetelijke dag!

sinterklaas

Sinterklaasmiddag

Ieder jaar wanneer Sinterklaas weer in ons land is, organiseert de NAC Kidsclub een sinterklaasmiddag. Hierbij mogen Sinterklaas, zijn pieten en cadeaus natuurlijk niet ontbreken!

Baby Foto Dag

Voor de echte kleintjes van Young Yellow Army wordt twee keer per jaar de Baby Foto Dag georganiseerd. Deze dag biedt dé kans op unieke foto’s op meerdere unieke locaties in het stadion!

Uitwedstrijd met Young Yellow Army

Ben jij 12 jaar of ouder? Dan is dit jouw kans om bij een uitwedstrijd te komen kijken! Twee keer per jaar krijgen leden van Young Yellow Army de kans om naar een uitwedstrijd van hun favoriete club te gaan.

Lasergamen in het stadion

Vind jij lasergamen super leuk? Dan is Lasergamen in het stadion echt iets voor jou! Het spel wordt gespeeld in de grachten van het stadion en in het hoofdgebouw.

Voetbaltoernooi aan het einde van het seizoen

Is het voetbalseizoen alweer voorbij? Niet getreurd. NAC organiseert in deze periode een voetbaltoernooi! Verschillende teams zullen tegen elkaar strijden op verschillende niveaus.

De NAC Mini Club

Voor de kleintjes van de Young Yellow Army is er de NAC Mini Club. Deze dag staat in het teken van verschillende spelletjes, zowel binnen als buiten. Heb jij zin in een middag springen op het springkussen, tekenen, schminken, voetballen, dansen en knutselen? Kom dan zeker naar de NAC Mini Club. Je krijgt aan het eind van de dag zelfs een goodiebag mee naar huis!

dsc07465

NAC FIFA Toernooi

Hou jij wel van een potje FIFA en ben jij tussen de 10 en 16 jaar? Dan is het NAC FIFA Toernooi écht wat voor jou! Tijdens dit toernooi speel je verschillende potjes FIFA tegen verschillende tegenstanders. De winnaar speelt uiteindelijk de laatste wedstrijd tegen top e-sporter Menno Bouhuijzen!

NAC spooktocht

Young Yellow Army klaar? Griezelen maar! In oktober wordt het Rat Verlegh stadion omgebouwd tot spookslot! Vind jij griezelen en Halloween superleuk? Wees er dan zeker bij!

Voetballen zoeken (Pasen)

Alle ballen verzamelen! Tijdens Pasen verstopt de Paashaas verschillende voetballen van NAC door heel Breda. Met behulp van verschillende aanwijzingen hopen we ze allemaal terug te vinden. Help jij mee met zoeken?

Indoor Soccer Toernooi

Jaarlijks organiseert de NAC Kidsclub een Indoor Soccer Toernooi. Het toernooi vindt plaats in het Dongemond Soccer Center te Geertruidenberg.

Wil jij laten zien wat voor voetbalkunsten je in huis hebt? Dat kan nu tijdens het Indoor Soccer toernooi! Trommel je vrienden op en vorm samen een team en wie weet gaan jullie als winnaar van het toernooi naar huis!

Kidsdag

Tijdens de jaarlijkse kidsdag kunnen kinderen voorafgaand aan een thuiswedstrijd genieten van leuke spellen rondom het stadion. Op deze dag wordt het supportersplein op de promenade aan de kant van de B-Side omgetoverd tot kinderspeelpaleis. Diverse (voetbal)spellen en springkussens zijn aanwezig om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Zorg dat je er bij bent en ga aansluitend naar de wedstrijd!

Training kijken in het stadion / Zundert

Eén keer per jaar kun jij naar een training van NAC komen kijken! Hierbij krijg je ook nog eens de kans om met jouw favoriete speler op de foto te gaan en om handtekeningen te vragen. Deze kans wil je niet missen!

img 0235
soccernews3