Sluiten
maxresdefault

Ze krijgen verschillende tips om persoonlijke leefstijlveranderingen in te passen in het dagelijkse leven zodat het een gewoonte wordt. Uiteraard met steun van professionele NAC Telt coaches.

Met het project nemen supporters twaalf weken deel aan een persoonlijk traject. In de tweede helft van 2021 is het eerste traject succesvol gedraaid. In het project krijgen de deelnemers aan het begin en het eind van het traject een meetmoment. Op deze manier zien ze de progressie die zij geboekt hebben in de zwoegende weken. 

Tijdens het traject krijgen deelnemers twee keer in de week (maandag- en donderdagavond) beweegmomenten in het stadion door professionele coaches. Bovendien worden er vier á vijf challenges aangeboden en krijgen ze om de drie weken een workshops op basis van voeding, beweging en mindset. Uiteraard zijn er professionals aanwezig met kennis over EHBO en is er een AED aanwezig om het traject zo veilig mogelijk te laten verlopen. 

Monné Zorg & Beweging en Vitaal Breda draaien een soortgelijk project in de stad Breda, Breda Telt. 'Het programma BredaTelt helpt je om grip te krijgen op welzijn en vitaliteit. Vanuit individuele kracht en gebruik makend van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo kun je je eigen persoonlijke doelen behalen en blijf je zo langer gezond en vitaal.' Om de gezonde leefstijl kenbaar te maken bij onze supporters, is NAC Maatschappelijk samen met Monné Zorg & Beweging aan de slag gegaan om dit onder de aandacht te brengen bij de supporters van NAC Breda.  

Robbie Haemhouts - oud-NAC speler, jeugdtrainer en personal coach van beroep - zet zich in als ambassadeur van het project. Hij daagt de supporters uit om deel te nemen en ondersteunt hen met het worden van de betere versie van henzelf.

Voor meer informatie over NAC Telt kan er contact opgenomen worden met Inge Overgoor via iovergoor@nac.nl.

espn new