Sluiten

Oude betaalkaarten

De oude passen zijn te gebruiken tot en met 10-01-2023. 

Saldo overdragen is mogelijk door een email te sturen naar info@mijnnacbetaalkaart.nl.

Twelve kassa systemen zijn te bereiken met telefoonnummer 030 276 7770

betaalkaart correcties

Registratie NAC betaalkaart

Registratie van je NAC Betaalkaart gaat heel eenvoudig via www.mijnnacbetaalkaart.nl. Na registratie kun je de Betaalkaart online opwaarderen en blokkeren. Hiernaast kun je precies zien wat en wanneer je ermee hebt betaald. Opwaarderen kun je vervolgens online, maar ook in het Rat Verlegh Stadion zijn er verschillende mogelijkheden. Op de pagina registreren en opwaarderen is meer informatie te vinden over deze mogelijkheden.

Opwaarderen

Jouw geregistreerde betaalkaart kun je online opwaarderen. Met een van te voren opgewaardeerde betaalkaart ga je op en top voorbereid naar het stadion om een onvergetelijk Avondje NAC te beleven. Ga naar mijnnacbetaalkaart.nl om van deze service gebruik te maken.

Rondom het stadion zijn een aantal oplaadpunten waar je contant geld op de betaalkaart kunt zetten. Scan de QR-code op de kaart om je saldo te checken. 

De KNIP app

De Knip App is een handige app om saldo op je betaalkaart te zetten en met jouw vrienden een 'pot' te maken voor thuiswedstrijden van NAC. Ga je met een aantal vrienden, collega's of familie naar een Avondje NAC? Via de KNIP app kun je een "vriendenrekening" aanmaken. Koppel verschillende kaarten en je kunt direct zien wie zijn deel al gestort heeft en wie niet. Daarnaast kun je de rekening natuurlijk op elk moment weer opwaarderen.

De Knip App is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

espn new