Sluiten

Oude betaalkaarten

Oude betaalpassen komen te vervallen per 11 september 2023

Afgelopen seizoen lanceerde NAC tijdloze betaalkaarten die voor langere tijd meegaan. Dit zijn de betaalkaarten met afbeelding van Rat Verlegh. Deze zijn ook aankomend seizoen gewoon te gebruiken. De oude betaalkaarten van 18/19 en 19/20 komen vanaf 11 september te vervallen.

Heb jij nog een betaalkaart met 18/19 of 19/20 op de voorzijde met saldo? Dan heb je tot 11 september om dit saldo te gebruiken, over te laten zetten op de nieuwe betaalkaart of om het openstaande bedrag terug te laten storten op je rekening. NAC – Roda JC van zaterdag 9 september zal de laatste mogelijkheid zijn deze oude betaalkaarten te gebruiken. Na 11 september komen deze betaalkaarten, alsmede het openstaande saldo, te vervallen.

Heb jij een betaalkaart met afbeelding van Rat Verlegh? Dan kun je deze ook in het seizoen 23/24 gebruiken bij de horecapunten in het Rat Verlegh Stadion.

Wil jij het bedrag van je oude betaalkaart op je rekening gestort? Klik dan op onderstaande button voor meer informatie.

betaalkaart correcties

Registratie NAC betaalkaart

Registratie van je NAC Betaalkaart gaat heel eenvoudig via www.mijnnacbetaalkaart.nl. Na registratie kun je de Betaalkaart online opwaarderen en blokkeren. Hiernaast kun je precies zien wat en wanneer je ermee hebt betaald. Opwaarderen kun je vervolgens online, maar ook in het Rat Verlegh Stadion zijn er verschillende mogelijkheden. Op de pagina registreren en opwaarderen is meer informatie te vinden over deze mogelijkheden.

Opwaarderen

Jouw geregistreerde betaalkaart kun je online opwaarderen. Met een van te voren opgewaardeerde betaalkaart ga je op en top voorbereid naar het stadion om een onvergetelijk Avondje NAC te beleven. Ga naar mijnnacbetaalkaart.nl om van deze service gebruik te maken.

Rondom het stadion zijn een aantal oplaadpunten waar je contant geld op de betaalkaart kunt zetten. Scan de QR-code op de kaart om je saldo te checken. 

De KNIP app

De Knip App is een handige app om saldo op je betaalkaart te zetten en met jouw vrienden een 'pot' te maken voor thuiswedstrijden van NAC. Ga je met een aantal vrienden, collega's of familie naar een Avondje NAC? Via de KNIP app kun je een "vriendenrekening" aanmaken. Koppel verschillende kaarten en je kunt direct zien wie zijn deel al gestort heeft en wie niet. Daarnaast kun je de rekening natuurlijk op elk moment weer opwaarderen.

De Knip App is gratis te downloaden in de App Store en Google Play Store.

img 0235
soccernews3