50 sponsoren naar Barcelona


	

Vijftig sponsoren vertoefden woensdag en donderdag in het zonovergoten Barcelona. Waar de leden van de Business Club in januari met de selectie meereisden naar het Portugese Vilamoura, lag de bestemming voor deze sponsorreis aan de andere kant van het Iberisch Schiereiland en werd het Portugees verruild voor het Catalaans.

In alle vroegte koerste het vliegtuig woensdagochtend van Eindhoven Airport naar Barcelona. Eenmaal in de metropool aan de Costa del Maresme werden uiteraard de nodige tapas en cervezas genuttigd door het gezelschap. Daarna stond ’s middags een fietstour op de rol waarbij de fraaiste plekken van de stad werden aangehaald.  

Het moment suprême beleefden de sponsoren woensdagavond. In een kolkend Camp Nou waren zij aanwezig bij het Champions League duel tussen FC Barcelona en Chelsea (3-0) en daarmee live getuige van Lionel Messi die het op zijn heupen kreeg en een weergaloze voetbalshow weggaf. Weer eens wat anders dan een Avondje NAC.  

De dag erna keerde het collectief terug naar het Camp Nou voor een stadiontour, waarbij de trofeeën van de Blaurgrana te bewonderen waren en alvorens huiswaarts werd gekeerd was er uiteraard nog ruimte om over de Ramblas te flaneren.

Wij kijken terug op een geslaagde trip!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!