Sluiten
nouwens

Eric Matijsen is blij met de verlenging van Nouwens Transport Breda BV. “Dennis is natuurlijk al jarenlang een vast gezicht op de sponsortribune bij NAC. Ook zijn bedrijf, Nouwens Transport Breda BV, is al jarenlang duidelijk zichtbaar bij NAC. Het is buitengewoon prettig dat een loyaal partner als Dennis zo vroeg al heeft verlengd”, aldus commercieel manager Eric Matijsen.

Naast de sponsoruiting op de wedstrijdshirts van NAC, zijn er diverse reclame-uitingen zichtbaar in het Rat Verlegh Stadion. Het sponsorbord boven Vak I en de LED-boarding zijn de meest in het oog springende uitingen. Dennis Nouwens is bij thuiswedstrijden van NAC terug te vinden in de NOAD-box.

Dennis Nouwens, eigenaar Nouwens Transport Breda BV, spreekt zijn vertrouwen uit: “Ik heb veel vertrouwen in de nieuwe eigenaren van onze club, alsmede in de nieuwe beleidsbepalers. Met deze verlenging wil ik dit vertrouwen uitspreken en daarnaast een bijdrage leveren aan een snelle terugkeer van NAC naar de eredivisie, daar waar we thuishoren.

Dank voor het vertrouwen en de loyaliteit.

ms21081377649[1]

Ook een wedstrijd van NAC bijwonen?

Wil jij een keer een Avondje NAC bijwonen? Dat kan! Klik op de button hieronder en bestel je tickets.

img 0235
soccernews3