Als sponsor met NAC de Eredivisie in!


	

Het is gelukt, 'Operatie Eredivisie' is geslaagd. Na een geweldige apotheose heeft NAC zich verzekerd van een plek in de Eredivisie voor het seizoen 2017/2018. De seizoenkaarten vliegen over de toonbank en het belooft nu al een geweldig seizoen te worden in een volgepakt Rat Verlegh Stadion. Uiteraard kunt u als sponsor hierbij aanwezig zijn. Dit seizoen introduceert NAC enkele nieuwe businessconcepten.

Alle informatie over de nieuwe 'zakelijke piramide' van NAC, vindt u in deze folder. Natuurlijk zijn de vertrouwde stoelen in de Lounges, de skyboxen en de (vernieuwde) Young Business Club weer terug, maar nieuw dit jaar zijn de verschillende Business Club: brons, zilver en goud. Ieder concept heeft zijn eigen voordelen, maar allen hebben ze een belangrijk aspect gemeen: het Avondje NAC, de beste voetbalsfeer van Nederland.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of in contact komen met onze afdeling Commercie? Neem dan contact op door te mailen naar commercie@nac.nl of bel met 076 521 4500!

Bekijk hier alle zakelijke mogelijkheden bij NAC Breda!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!