'Behangkoning' John van Zweden naar NAC Business Fair


	

Op dinsdag 4 april wordt het Rat Verlegh Stadion omgetoverd in de NAC Business Fair. Zestig sponsoren van NAC presenteren zich die dag aan het publiek tijdens deze grote netwerkbijeenkomst. Uiteraard hoort bij zo'n dag ook een inspirerende lezing en die komt er! Niemand minder dan John van Zweden, de welbekende 'behangkoning' en voormalig aandeelhouder van Swansea City, komt deze dag zijn levensverhaal delen.

Van Zweden is in de Nederlandse en Engelse voetbalwereld een zeer bekend gezicht. De Hagenees nam in zijn jonge jaren de verf- en behangwinkel van zijn vader over en bouwde deze verder uit tot een van de grootste wooninrichting- en behangwinkels van Nederland. Als supporter van Swansea City werd hij in 2002 gevraagd te investeren in de club. In de jaren die volgden was hij betrokken bij de opmars van de club door de rangen van het Engelse voetbal. Tegenwoordig is de club uit Wales een vaste waarde in de Premier League en haalde ze Europees voetbal in 2014/2015. Zijn levensverhaal verscheen in 2014 als boek onder de naam 'John van Zweden: Behangkoning in de Premier League'. Die uitgave werd al snel een bestseller.

Op 4 april komt de Haagse ondernemer dus zijn verhaal doen tijdens de NAC Business Fair in het Rat Verlegh Stadion. Om 15:00 betreedt hij het podium. Na de lezing is er bovendien nog ruimte voor vragen aan het adres van Van Zweden.

U kunt hier gratis bij zijn! Kaarten voor de Business Fair zijn heel eenvoudig te bestellen via NAC.nl/businessfair. Deze kaarten zijn uiteraard kosteloos en bovendien krijgt u bij entree van de Business Fair twee gratis businesskaarten voor de wedstrijd NAC - SC Cambuur. Het volledige programma van de NAC Business Fair volgt later en kunt u vinden op NAC.nl of de Facebook-pagina NAC Breda Business.

Wilt u aanwezig zijn bij de lezing van John van Zweden tijdens de NAC Business Fair? Dan kunt u uw aanwezigheid nu al melden via dit inschrijfformulier.


Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!