Doe goede zaken bij NAC!


	

Volgende week is het zover: dan begint de tweede seizoenshelft voor NAC. De ploeg reist maandag 16 januari naar Utrecht voor het duel tegen Jong FC Utrecht en de vrijdag erna staat het eerste Avondje NAC weer op het programma. Stapt u met uw bedrijf in in het grootste zakelijk platform van West-Brabant? Word sponsor bij NAC en geniet van de vele mogelijkheden!

Ruim 10.350 seizoenkaarthouders, waarvan 1.280 voor tien jaar (Club van 1912). Gemiddeld 14.000 toeschouwers bij het Avondje NAC. Meer dan 450 sponsoren en 450 Business Club-leden.

Het zijn cijfers die menig Eredivisie-club graag zou willen overleggen, maar het zijn cijfers die horen bij een club uit de Jupiler League. NAC is én blijft de grootste club van West-Brabant en is daarmee tevens het grootste zakelijk platform van de regio. De sfeer van het Avondje NAC is internationaal bekend en geroemd en geeft iedere thuiswedstrijd van de Parel van het Zuiden glans. Juist dat maakt NAC voor u als sponsor zo interessant.

Wilt u nieuwe contacten opdoen door middel van netwerkactiviteiten? Uw zakelijke relaties op een schitterende voetbalavond trakteren? Of uw eigen personeel bedanken voor hun inzet? Het kan allemaal bij NAC. De tweede seizoenshelft belooft een spectaculaire te worden met negen Avondjes NAC, minimaal zeven netwerkactiviteiten en dat allemaal natuurlijk voor een scherpe prijs.

Een business seat heeft u nu al vanaf €995 (ex. BTW)! Daar blijft het echter niet bij, want u krijgt veel extra's, zoals een lidmaatschap voor de Business Club, toegang tot de Business App en een stand op de NAC Business Fair van april 2017!

Heeft u interesse om sponsor te worden van NAC of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Dit kan door te bellen met 076 521 4500 of te mailen naar commercie@nac.nl. Wij komen graag bij u langs om te kijken hoe wij uw perfecte Avondje NAC kunnen realiseren.


Design: Batucada / Foto's: Maurice van Steen

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!