Hotel Princeville viert NAC-jubileum


	

Hotel Princeville viert een jubileum bij NAC. Het hotel gaat namelijk volgend seizoen het tiende seizoen in als sponsor van de Parel van het Zuiden en is ook in 2017/2018 te zien op de LED-boarding en te vinden in de Beatrix Lounge. De overeenkomst werd deze week getekend op locatie bij het hotel, waar momenteel een flinke verbouwing bezig is aan de Prinsenzaal en het ontbijtgedeelte.

Princeville is een begrip in het horecalandschap en dat wordt de komende tijd niet minder. Vorig jaar werd er al een nieuwe vleugel gebouwd met 42 luxe hotelkamers, een zwembad, fitnessruimte en sauna. Daar blijft het echter niet bij, want nu is het bedrijf druk met de verbouwing aan de Prinsenzaal en het ontbijtgedeelte. Eerstgenoemde zaal wordt vergroot met 200 m2, onder andere door de bouw van een dakterras. Het ontbijtgedeelte wordt voorzien van een live cooking buffet, waarbij de koks de gasten a la minute voorzien van vers bereide gerechten. In het nieuwe gedeelte komt ook de optie om kookworkshops te volgen. Op uitnodiging van eigenaar Ben Wohrmann en Sales Manager Kees Zuidema namen Eric Matijsen en Hans van der Ende van NAC alvast een kijkje.

In januari van volgend jaar mag de business club van NAC de afgeronde verbouwing van dichtbij gaan bekijken tijdens een activiteit in de nieuwe Prinsenzaal.

Eric Matijsen: "Iedereen in Breda en omstreken kent Hotel Princeville. Het is fantastisch dat NAC zo'n sterk merk voor het tiende jaar haar sponsor mag noemen. Met de nieuwe verbouwingsplannen wordt een al indrukwekkend hotel alleen nog maar indrukwekkender. Het spreekt van veel vertrouwen dat we deze succesvolle samenwerking kunnen verlengen met een tiende seizoen."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!