ICT NAC in goede handen bij DataByte


	

DataByte en NAC Breda gaan met elkaar door. De ICT-specialist en de Parel van het Zuiden tekenden dinsdag een nieuw samenwerkingscontract. Daarmee blijft het bedrijf uit Steenbergen ook in de volgende seizoenen de ICT-partner van de club.

Sinds een aantal seizoenen werkt NAC intensief samen met DataByte op het gebied van ICT. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om serverbeheer, werkplaatsbeheer en ondersteuning op wedstrijddagen op het gebied van ICT. Daarbij nemen ze de organisatie van NAC veel werk uit handen en zorgen de professionals van DataByte ervoor dat alle systemen en ICT draaien en blijven draaien.

Justin Goetzee, Algemeen Directeur van NAC: "De afgelopen jaren hebben we meermaals moeten reorganiseren, waardoor er onder andere op ICT-vlak grote veranderingen plaatsvonden. DataByte heeft ons in die tijd geweldig ondersteund door een groot deel van heet ICT-beleid op te pakken en opnieuw neer te zetten. We weten dus wat voor betrouwbare partner we aan hen hebben en willen deze samenwerking graag doorzetten. Ook in de komende twee jaar zijn we op dat vlak dus in goede handen."

Jurgen Oosterwijk, Marketingmanager van DataByte: "Onze samenwerking is al meer dan 10 jaar een succes. Een bvo is een dynamisch bedrijf. We spelen al jaren in op de vragen en de behoeftes van NAC Breda op ICT-gebied. Zakelijk maken we elkaar ook beter. NAC als mooi businessplatform in de regio voor ons en onze relaties. Wie is er niet in voor een Avondje NAC? Andersom stellen wij ons netwerk ook open voor onze klanten, waaronder NAC, om elkaar zakelijk te versterken."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!