Met 1.400 NAC-supporters naar Volendam


	

Op vrijdag 30 augustus speelt NAC de uitwedstrijd in en tegen Volendam, een populaire 'awayday' onder de supporters van NAC. Dit jaar gaat er een ware exodus plaatsvinden, want maar liefst 1.400 NAC-supporters kunnen het duel bezoeken in het Kras Stadion in het Noord-Hollandse dorp.

Na goed overleg tussen de clubs, supportersgeledingen en de lokale driehoek van Volendam is er akkoord bereikt over het uitbreiden van het reguliere uitvak van het Kras Stadion. NAC krijgt nu de gehele korte zijde van het stadion tot haar beschikking. Dat betekent dat 1.400 supporters, per bus, naar Volendam kunnen afreizen om hun ploeg te steunen. De eerste bussen vertrekken bovendien al om 14:45 uur vanuit Breda, om vanaf 17:00 uur onder het genot van een biertje of andere versnapering op De Dijk in Volendam voor te beschouwen op het duel.

Kaartopties
De wedstrijd tegen Volendam is alleen te bezoeken in combinatie met een verplichte buscombi. Supporters kunnen bij het bestellen van de kaart kiezen tussen twee opties: 'Wedstrijd + De Dijk' en 'Wedstrijd'. De bussen met supporters die een kaart hebben voor 'Wedstrijd + De Dijk' vertrekken om 14:45 uur vanaf P5, de parkeerplaats naast het Rat Verlegh Stadion, zodat zij om 17:00 uur op De Dijk kunnen zijn. Supporters die kiezen voor de optie 'Wedstrijd' vertrekken vanaf 16:15 uur vanaf dezelfde plek. Zij bezoeken alleen de wedstrijd en gaan niet naar De Dijk.

Verkoop
De verkoop begint maandag om 12:00 uur, allereerst voor Uitkaart+-houders. Zij krijgen de eerste 24 uur voorrang op de verkoop. Vanaf dinsdag 12:00 uur gaat de verkoop open voor leden van de Club van 1912 en woensdag kunnen vanaf hetzelfde tijdstip reguliere seizoenkaart- en ClubCard-houders een kaart aanschaffen.

In samenwerking met enkele betrokken sponsoren heeft NAC de prijs voor een combiticket zo laag mogelijk weten te houden. De kaarten gaan daarom over de toonbank voor de symbolische prijs van €19,12.

De verkoop verloopt uiteraard via de bekende kanalen: NACtickets.nl en de Service- & Informatiedesk.

Vriendengroepen
Ga jij met een groep vrienden of team van tien personen of groer naar Volendam en wil je graag bij elkaar in de bus zitten? Dan kun je dit doorgeven aan NAC. Stuur een mail naar gkluft@nac.nl met de volgende informatie van alle personen uit je groep:

- Naam supporter
- Klantnummer
- E-mailadres

Sponsoren
Mede dankzij onze sponsoren kunnen we de prijs van een kaart zo laag mogelijk houden (€19,12) om het bezoek van de wedstrijd voor iedereen aantrekkelijk te houden. 

NAC wil daarom de volgende sponsoren bedanken:
- Amstel
- NHG Horeca Group
- Boerke Verschueren
- Van Riel Autobedrijven
- Muijs Scaldis
- Stichting Vak G
- Stichting Breda Loco's 
- NAC Supportersvereniging
- Schipper Accountants
- Van Haperen Dakbedekkingen
- Bouwbedrijf Jos Vrolijk
- vdS visuale creaties
- Auto Hartman B.V.
- Marcel van Hooijdonk Real Estate
- Perfect Care
- PUPS Fulfilment

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!