Met een lach en een traan het nieuwe jaar in


	

Het nieuwe jaar is ook voor de NAC Business Club officieel begonnen. Maandag 14 januari organiseerde NAC de jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie, waarin zowel het afgelopen als het komende jaar werd besproken. Speciale aandacht deze avond was er voor Justin Goetzee, de voormalig Algemeen Directeur die onlangs afscheid nam van de Parel van het Zuiden. 
 
Van 19:00 tot 20:00 uur stroomde de Prinsenzaal in Hotel Princeville vol. De prachtige zaal was, net als vorig jaar, het decor van de Nieuwjaarsreceptie van de Bredase eredivisionist. Bij de start van de bijeenkomst riep presentator Mark van Rijswijk Joost Gielen, voorzitter van de Raad van Commissarissen, naar voren. Gielen nam natuurlijk ruim de aandacht voor het afscheid van Goetzee, die hij roemde vanwege zijn enorme empatisch vermogen en de manier waarop hij NAC uit het financiële dal had geleid.
 
Na een daverend applaus ter ere van de voormalig 'ad' en de overhandiging van een aantal presentjes, nam Goetzee zelf het woord. Hij nam de tijd om iedereen te bedanken die in al die jaren belangrijk waren geweest voor de club: de aandeelhouders, de rvc, supporters & sponsoren, het personeel en meer. Maar een speciaal dankwoord was er voor zijn vrouw en kinderen, die al die jaren naast zijn zij stonden, ook als dat niet altijd even makkelijk was. Goetzee liet weten al uit te zien naar een Avondje NAC op de tribune als supporter, onder het genot van een biertje. 
 
Toen Goetzee onder luid applaus het podium verliet, kwam het sportieve deel van de avond aan bod. Van Rijswijk riep trainer Mitchell van der Gaag en aanvoerder Menno Koch naar het podium om met hen 2018 te bespreken, een 'bewogen' jaar zoals het al vaker is genoemd. Dankzij een goed slot van 2018 was de winterstop een stuk prettiger voor de trainer en spelers, maar beide lieten één boodschap door sluimeren: er is nog genoeg werk aan de winkel in het nieuwe jaar, met als doelstelling de rechtstreekse handhaving van NAC in de eredivisie.
 
Traditiegetrouw werd de avond afgesloten met een ruime naborrel. Al met al een goed begin van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!