NAC eenmalig met Lasita Maja op de rug


	

NAC speelt in de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen 2016/2017 eenmalig met een andere rugsponsor. Azalp heeft haar plek boven het rugnummer namelijk ter beschikking gesteld aan het Estse bedrijf Lasita Maja. Een afvaardiging van dit bedrijf is aanwezig bij de wedstrijd NAC - FC Oss om het Avondje NAC mee te maken.

Azalp is al seizoenen lang een trouwe sponsor van de Parel van het Zuiden, maar bovenal supporter van onze mooie club. Sinds twee jaar is het bedrijf rugsponsor en zijn ze prominent aanwezig in en rond het Rat Verlegh Stadion. Het rugsponsorschap staan ze voor één wedstrijd af aan Lasita Maja, fabrikant van allerlei houtbouw-producten, waaronder blokhutten, tuinhuizen, chalets, etcetera. Ze produceren dit in een van de meest moderne productiefaciliteiten van Europa. Het merk is in Nederland en België exclusief verkrijgbaar via Azalp.

Peter-Jan Broeders van Azalp: "Wij weten als geen ander dat het Avondje NAC een aanstekelijke werking heeft, niet alleen op supporters maar ook sponsoren. We vinden het daarom leuk om één van onze grootste partners op deze manier te enthousiasmeren. We scheppen vaak op over het Avondje NAC en nu een delegatie van het bedrijf vrijdag in Breda is om het mee te maken, moeten we de daad bij het woord voegen. Het leek ons daarom een mooi gebaar om eenmalig met het logo van Lasita Maja op de rug te spelen."

Justin Goetzee: "We hoeven niemand te vertellen dat Azalp een loyale sponsor van de club is, die met opvallende activaties op de voorgrond treedt. De jacuzzi langs het veld in december 2013 was daarvan de bekendste en de beelden daarvan gingen heel de wereld over. Nieuwe initiatieven en activaties juichen we alleen maar toe en wij hopen dat we de prettige samenwerking met Azalp nog lange tijd kunnen continueren. We zullen de gasten van Azalp, waaronder Lasita Maja, een warm welkom geven en trakteren op een mooie avond. Met een rondleiding door het Rat Verlegh Stadion, een bezoek aan het NAC Museum, een presentatie en uiteraard de wedstrijdbeleving inclusief de unieke sfeer van het Avondje NAC moet dat zeker lukken.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!