NAC en CM verrassen 'vergeten' kinderen met leuke middag


	

Woensdag 1 februari was het Rat Verlegh Stadion het decor van een voetbalclinic, georganiseerd door Stichting Het Vergeten Kind in samenwerking met Teamplay@NAC en hoofdsponsor CM Payments. Selectiespelers van NAC ontvingen circa 30 kinderen die een onvergetelijke dag beleefden met de voetballers en de ambassadeur van de stichting, Saar Koningsberger. De clinic is een vervolg op de succesvolle eerste editie van vorig seizoen.

Van 29 januari tot en met 4 februari is het de week van Het Vergeten Kind. Daarin vraagt de stichting aandacht voor de problematiek van kinderen in de opvang. Op woensdag was het Rat Verlegh Stadion in Breda het middelpunt van de week. Voor de kinderen was de hele dag een mooi programma in elkaar gezet. Zo werden ze onder andere opgehaald met de spelersbus, kregen ze een voetbaltenue van NAC, een unieke clinic van de spelers en een rondleiding door het stadion. Daarnaast had de organisatie natuurlijk nog een aantal mooie verrassingen in huis.

Week van het Vergeten Kind
In de gehele Jupiler League worden deze week clinics georganiseerd naar aanleiding van de Week van het Vergeten Kind. Op initiatief van hoofdsponsor CM Payments werd vorig seizoen de eerste aanzet gedaan voor deze speciale dag bij NAC. De dag bleek zo’n groot succes, dat dit jaar de gehele Jupiler League is aangesloten bij het initiatief.

Algemeen Directeur Justin Goetzee: "Vorig seizoen hebben we kunnen zien hoe groot de impact is van zo'n dag op kinderen die door omstandigheden een moeilijke jeugd hebben. De glimlach die zo'n gebaar op het gezicht tovert vergeet je niet snel meer. Naar aanleiding van die dag hebben NAC en CM het initiatief aangedragen bij de Jupiler League. Het is mooi om te zien dat de actie nu landelijk is uitgerold, dat past ook perfect binnen de visie die wij met onze maatschappelijke afdeling Teamplay@NAC hebben. Hopelijk hebben we met zijn allen deze kinderen een onvergetelijke dag bezorgd.”

Hieronder vind je een fotoreportage van de speciale dag voor stichting 'Het Vergeten Kind' in het Rat Verlegh Stadion.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!