NAC wil spelersnamen terug op shirt


	

De namen van spelers terug op het shirt: het is de wens van veel supporters. Daarom is NAC een project gestart om dat vanaf seizoen 2018/2019 weer voor elkaar te krijgen. De Parel van het Zuiden is daarvoor nog op zoek naar enkele bedrijven die dit willen helpen faciliteren en daarmee 'Sponsor van het Elftal' willen worden. Met natuurlijk een mooi sponsorpakket als tegenprestatie.

De afgelopen jaren werd de plek onder het rugnummer ingenomen door rugsponsor Payper. Aangezien Payper stopt als rugsponsor en op een andere manier betrokken blijft bij NAC, wil de Parel van het Zuiden deze plek anders invullen en de spelersnamen terug laten keren. Het missen van een sponsor betekent echter derving van inkomsten en die inkomsten willen we juist investeren op het veld. Daarom zoekt de club een aantal sponsoren die het gezamenlijk mogelijk maken om de namen van de spelers weer op het shirt te krijgen.

Sponsoren die 'Sponsor van het Elftal' worden, krijgen natuurlijk een mooi pakket als tegenprestatie, met onder andere een exclusief diner met de spelers, deelname aan het trainingskamp en exposure voor hun bedrijf. Maar de voornaamste reden om het te doen is natuurlijk de dankbaarheid en het krediet van de club én supporters. Want met deze stap brengen we een stuk nostalgie en saamhorigheid terug op het veld.

Interesse?
Heeft u interesse om 'Sponsor van het Elftal' te worden en te helpen de spelersnamen weer op de shirts te krijgen? Neem dan contact op met Kristel Kuijpers, Partnership Manager van NAC Breda, via kkuijpers@nac.nl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!