Partnership Jumbo en NAC bekrachtigd


	

Jumbo Supermarkten en NAC Breda hebben overeenstemming bereikt over een partnershipcontract voor de komende vijf seizoenen. Het contract behelst de 22 vestigingen van Jumbo in (de regio) Breda. Met de nieuwe overeenkomst wordt de samenwerking tussen beide partijen nog maar eens extra kracht bijgezet.

Onderdeel van de overeenkomst tussen Jumbo en NAC is de in gebruik name van een splinternieuwe skybox, gevestigd naast de omroepcabine op de eerste ring van de Hoofdtribune. Daarnaast zijn er diverse exposure uitingen opgenomen in het contract en wordt er natuurlijk een nieuwe spaaractie georganiseerd. Vanaf begin maart gaat de actie weer lopen bij de 22 Jumbo-filialen, maar dit jaar heeft de actie iets anders: je kunt namelijk sparen voor kaarten, waarmee je een spel kunt spelen. Meer informatie over de actie geeft Jumbo zelf in de komende editie van NAC Zaken, die begin januari wordt uitgegeven.

Eric Matijsen, Commercieel Manager NAC Breda: "Jumbo en NAC zijn al vele jaren goede buren én partners van elkaar. Deze nieuwe overeenkomst laat nog maar eens zien dat de samenwerking de afgelopen jaren zeer goed is bevallen. Met de opening van de nieuwe skybox én een nieuw concept voor de spaaractie staan er ook voor dit seizoen weer mooie en spannende activaties op de rol. En dat allemaal onder de schitterende geel-zwarte vlag van Jumbo én NAC!"

Rens Meijer, Jumbo Supermarkten: "We hebben als Jumbo al een paar jaar een bijzonder succesvolle samenwerking met NAC Breda en met onze gezamenlijke spaaractie kunnen we ieder jaar onze winkels tijdelijk ombouwen tot echte NAC-winkels. Iets wat we erg graag doen en ook echt trots op zijn. Nu de kans voorbij kwam om business partner te worden van NAC Breda hebben we dan ook geen moment getwijfeld. NAC Breda verbindt de stad en wij dragen daar graag aan bij. Een fantastische mogelijkheid om onze relatie nog meer kracht bij te zetten. Daarnaast kunnen we nu ook onze klanten uitnodigen voor een Avondje NAC."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!