Sponsor uitgelicht: De Nederlandse Alp


	

Hij is er alweer: een nieuwe editie van Sponsor Uitgelicht! In de serie ‘Sponsor Uitgelicht’ interviewen we iedere week één van onze sponsoren om in kaart te brengen wat zij nu écht doen en hoe het is om sponsor te zijn van de Parel van het Zuiden. Deze week in de schijnwerpers: Café Restaurant De Nederlandse Alp.

Kunt u uzelf en Café Restaurant De Nederlandse Alp even kort voorstellen?
Mijn naam is Miranda Kriesels en ik ben eigenaresse van onder andere Café Restaurant de Nederlandse Alp. Ik ben verantwoordelijk voor alle horeca binnen Skidôme Rucphen, hieronder valt dus de Nederlandse Alp maar ook de Sneeuwhut en de Pitbar. Echt alle horeca dus! Hierdoor hebben we een hele nauwe samenwerking met Skidôme en bedienen we echt van alles: van groepen met arrangementen tot losse inloop, van mensen welke a la carte komen dineren tot grote feesten en partijen. Eigenlijk is onze doelgroep dus ontzettend breed.

Hoe zijn jullie destijds bij deze naam gekomen?
Omdat Skidôme in 1995 de eerste in Nederland was met verse sneeuw, en dat is dan een ‘alp’ he! Dus wij dachten: dan maken wij er Café Restaurant de Nederlandse Alp van.

Met welke kernwaarden zou je Café Restaurant de Nederlandse Alp beschrijven?
De doelstelling voor ons is nu gewoon om te blijven innoveren, nieuwe producten te blijven verzinnen en niet stilstaan maar groeien. Daarnaast staat gastgerichtheid uiteraard ook erg hoog in ons vaandel.

Waarom zijn jullie in eerste instantie gaan sponsoren?
Eigenlijk is de voornaamste reden dat we zijn aangesloten bij NAC omdat we altijd sponsor zijn geweest bij RBC Roosendaal, en toen dit ophield te bestaan een hoop mensen overgegaan zijn naar NAC. Hans van der Ende kende we dus natuurlijk ook al en een groot deel van mijn personeel is groot fan van NAC.

Waarom kun je NAC aanprijzen?
Omdat voor mijn gevoel het merendeel er wel echt is voor de gezelligheid! Het is natuurlijk niet voor niets de grootste bierafnemer van de Jupiler League.

Hoelang zijn jullie al sponsor bij NAC?
Dit is nu ons derde seizoen als sponsor bij NAC.

Heeft u nog een leuke aanbieding voor andere Business Club leden?
Aan andere Business Club leden bieden wij graag onze zomeraanbieding aan. Deze aanbieding bevat 2 heats ijskarten, 1.5 uur teambuilding in de sneeuw of 1 uur les met een half uur vrij skiën inclusief diner voor €49.50, het perfecte bedrijfsuitje! Daarnaast is het voor €30,00 ook mogelijk om te glowgolfen inclusief diner.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!