Sponsor uitgelicht: ESJ Financial Engineering


	

Wederom een nieuwe Sponsor Uitgelicht! Deze week zetten we sponsor ESJ Financial Engineering in de spotlights. In de serie ‘Sponsor Uitgelicht’ interviewen we iedere week één van onze sponsoren om aan de man te brengen wat zij nu écht doen en hoe het is om sponsor te zijn van de Parel van het Zuiden.

Kunt u uzelf even voorstellen?
"Wij zijn Sander Pannekeet (29) en Stefan Mertens (41) en zijn werkzaam bij ESJ Audit & Assurance (onderdeel van ESJ Financial Engineering). Stefan is ondertussen 10 jaar werkzaam bij ESJ en Sander 7 jaar. Allebei wonen we in Etten- Leur, maar zijn we geboren en getogen in Breda en daarmee ook echte NAC-fans. Beide bezoeken we regelmatig een wedstrijd van NAC en Sander is sinds 2015 zelfs lid van de Club van 1912."

Wat voor soort bedrijf is ESJ Financial Engineering?
"ESJ is een advieskantoor voor ondernemers, DGA’s en vermogende particulieren. ESJ is meer dan een accountant of belastingadviseur: we begrijpen ondernemers en leveren oplossingen op maat. We hebben een grote nationale en internationale klantenkring waar we trots op zijn en met diverse vestigingen in Zuidwest-Nederland en 175 medewerkers zijn we groot genoeg om alle specialismen in huis te hebben. Denk hierbij aan fiscaal advies, accountancy maar ook begeleiding bij bedrijfsoverdrachten en HRM advies."

Hoe komen jullie bij de naam ESJ?
"De naam ESJ komt voort uit de oprichters van het bedrijf: de heren Ebben, Slaats en de Jonge hebben ongeveer 35 jaar geleden ons bedrijf opgericht. Jan de Jonge is zelfs nog steeds actief binnen ESJ."

Hoe kun je ESJ het beste omschrijven?
"We gebruiken geen moeilijke woorden maar geven antwoorden, geen dikdoenerij maar oplossingen, dat kenmerkt wel onze werkwijze. We zijn een full service advieskantoor waarbij onze klanten echt klant blijven en geen nummer worden. We werken met korte lijnen en kunnen snel schakelen waardoor we op korte termijn vragen adequaat kunnen beantwoorden."

Wat was de reden om sponsor te worden bij NAC?
"ESJ is in het verleden eerder sponsor geweest bij NAC, in 2015 hebben we gekozen voor een nieuw logo en nieuwe huisstijl en op dat moment werd net de Young Business Club opgericht bij NAC! Dit paste wel in ons straatje, eigentijds en verfrissend. Ons ‘nieuwe’ lidmaatschap is ingezet om onze naam binnen het Bredase netwerk meer bekendheid te geven, dit doen we niet alleen voor ESJ maar ook voor ons ‘zusje’ AccountAnders. Dit label hebben we opgezet om jonge, startende ondernemers tegen een scherpe prijs te kunnen begeleiden."

Waarom kun je NAC aanprijzen?
"Voor en na de wedstrijd een biertje drinken met andere BC-leden is iets wat altijd garant staat voor een gezellige avond. NAC staat voor ons voor samenzijn, openheid en altijd vrolijke gezichten: ondanks de soms tegenvallende sportieve prestaties de afgelopen jaren is de sfeer nog steeds goed binnen NAC. Tevens bieden de BC-activiteiten gelegenheid om nauwere relaties op te bouwen, wat de basis is voor onze dienstverlening."

Wat halen jullie uit de Business Club?
"Voor ons is het niet altijd makkelijk om directe business uit NAC te halen: een accountant/adviseur is een vertrouwenspersoon en moet dus eerst een band opbouwen met het netwerk. Bij NAC hebben we veel nieuwe personen en bedrijven leren kennen wat een mooi en goed netwerk vormt. Binnen de Young Business Club zitten zelfs enkele klanten van ons, deze klanten gelden als mooie referentie voor toekomstige klanten."

Hebben jullie nog een speciale aanbieding voor andere BC leden?
"De koffie staat bij ESJ altijd klaar om vrijblijvend een gesprek aan te gaan over eventuele wensen en wellicht vragen. Dit kunnen vragen zijn omtrent het starten van een onderneming, het overnemen van een bedrijf of vragen van vermogende particulieren. Wij hebben verschillende specialismen in huis en zijn ervan overtuigd dat wij ondernemers kunnen verrassen, dit enerzijds met onze Brabantse gemoedelijkheid maar vooral met onze kennis, gerichte adviezen en hands- on mentaliteit."


Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!