Sponsor uitgelicht: Margret Tielemans Fotografie


	

Ook deze week hebben we weer een nieuwe Sponsor Uitgelicht. In de serie ‘Sponsor Uitgelicht’ interviewen we iedere week één van onze sponsoren om aan de man te brengen wat zij nu écht doen en hoe het is om sponsor te zijn van de Parel van het Zuiden. Deze week spraken we met Margret Tielemans van Fotografie Margret Tielemans.

Kun je jezelf even voorstellen?
"Mijn naam is Margret Tielemans en ik ben fotograaf. Ik richt me vooral op bedrijfsfotografie, dus ik breng met behulp van foto’s een bedrijf en zijn bedrijfsproces in beeld. Je hebt natuurlijk woorden nodig om uit te leggen vertellen wat jouw bedrijf doet, maar ik probeer dat sterker te maken met foto’s en meer te visualiseren. Dat de medewerkers van een bedrijf goed en respectvol in beeld komen vind ik belangrijk. Daarnaast heb ik ook een studio aan huis, waar ik onder andere profielfoto’s en gezinsportretten maak."

Wat wil je graag betekenen voor je klanten?
"Ik wil altijd mensen blij maken en helpen. Dit is waarom ik het fotograferen zo prettig vind, wanneer ik zie dat met mijn foto’s een ander bedrijf ook een beetje verder kunnen helpen. Vaak kijk je niet objectief naar je eigen website of andere social media uitingen. Het is goed daar eens met een buitenstaander naar te kijken. Bedrijven daarin op weg helpen met advies of frisse kijk, dat wil ik."

Waarom ben je in eerste instantie gaan sponsoren?
"NAC is echt op mijn pad gekomen, ik ben via via uiteindelijk aan de praat geraakt met Eric Matijsen en voor ik het wist hadden we een mooie samenwerking op papier gezet. Ik ben zelf uiteindelijk in zee gegaan omdat ik merkte dat er betreft de zakelijke fotografie bij mij nog wel wat kansen lagen en ik bij NAC gewoon een ontzettend groot netwerk opbouw."

Waarom kun je NAC aanprijzen?
"Wat mij betreft zijn dat echt vooral de medewerkers. Het is op de een of andere manier gewoon erg laagdrempelig. Daarnaast vind ik dat er buitengewoon veel evenementen georganiseerd worden en vind ik dat ze een bijzondere maatschappelijke impact hebben op deze regio."

Hoelang ben je al sponsor bij NAC?
"Sinds het begin van dit seizoen ben ik actief als fotograaf op onder andere de business events van NAC en heb ik tijdens de thuiswedstrijden een aantal business seats. Vaak kom ik zelf naar de wedstrijden om meer bij de familie te gaan horen, maar mijn kinderen nemen als fan graag mijn plaats in."

Heb je nog een leuke aanbieding voor andere Business Club leden?
"Als fotograaf en ondernemer vind ik het belangrijk dat je profielfoto op LinkedIn in orde is. Het is een van de eerste indrukken die je kunt maken. Voor een Geeltje, de kleur van NAC, wil ik alle Business Club leden een kleine fotoshoot aanbieden in mijn fotostudio om met een goede profielfoto naar huis te gaan. Neem daarvoor contact met me op."

Kijk voor meer informatie op www.kunstfotografie-fotograaf.nl.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!