Sports Exposure opnieuw in beeld bij NAC


	

Sports Exposure en NAC Breda hernieuwen vanaf het seizoen 2017/2018 de samenwerking op het gebied van TV- en LED-boarding. Beide partijen zetten hiervoor onlangs de handtekening onder het contract. Sports Exposure was eerder al werkzaam bij NAC als partner van de eredivisie.

Al vele jaren is Sports Exposure een betrouwbare partner voor veel voetbalclubs in het Nederlandse betaald voetbal. Onder andere op het gebied van TV- en LED-boarding was het bedrijf tevens jarenlang partner van de eredivisie en daarmee van NAC Breda. Door de degradatie naar de Jupiler League werd dit partnerships even onderbroken, maar de terugkeer op het hoogste niveau heeft het mogelijk gemaakt de succesvolle samenwerking met Sports Exposure nieuw leven in te blazen.

Het bedrijf wordt een partner van NAC op het gebied van de verkoop van TV-reclame-uitingen en verzorgt samen met combipartner Faber Audiovisuals de implementatie van de digitale LED-boarding en video-content.

Eric Matijsen, Commercieel Manager NAC Breda: "Uit een recentelijk verleden in de eredivisie hadden we ervaring met de werkwijze en mate van professionaliteit van Sports Exposure. We zijn blij dat we hen opnieuw als partner kunnen begroeten. De productkwaliteit op dit vlak is bij Sports Exposure absoluut gewaarborgd."

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!