StaySolutions mouwsponsor van NAC Breda


	

StaySolutions, specialist en marktleider in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten, is komend seizoen 2018/2019 de mouwsponsor van NAC Breda. Algemeen directeur Sjoerd Pijpers was onlangs in het Rat Verlegh Stadion om het contract hiervoor te ondertekenen.

StaySolutions is de allround specialist en marktleider in flexibele huisvesting voor arbeidsmigranten. Het bedrijf werkt daarbij met drie pijlers: persoonlijke aandacht, kwaliteit en beleving. StaySolutions neemt alle zorg uit handen en werkt met daadkracht samen aan het realiseren van de doelen van haar relaties. Kijk voor meer informatie over StaySolutions op de website van het bedrijf: StaySolutions.nl.

Naast het logo op de mouw, zal StaySolutions komend seizoen ook veelvuldig te zien zijn bij activiteiten in en rond het Rat Verlegh Stadion en in de ondernemende Business Club van NAC, het grootste zakelijke platform van West-Brabant met meer dan 550 bedrijven.

Het logo van TopEvents, de sponsor die afgelopen seizoen op de mouw stond, is vanaf komend seizoen te zien op de broek. 

Justin Goetzee, algemeen directeur van NAC Breda: “StaySolutions is een bedrijf dat de afgelopen jaren sterk gegroeid is en opereert met dezelfde insteek als NAC, met klanttevredenheid en beleving hoog in het vaandel. We zijn blij dat we komend seizoen deze samenwerking aan mogen gaan en kijken uit naar een mooi en succesvol seizoen voor beide partijen.”

Sjoerd Pijpers, algemeen directeur van StaySolutions: “De sponsor-samenwerking met NAC komt voor ons op een perfect moment. Met de aanhoudende groei van de economie en vergrijzing neemt de vraag van bedrijven naar arbeidsmigranten, en daarmee ook de behoefte aan goede huisvesting en onze dienstverlening, steeds meer toe. De afgelopen 10 jaar zijn wij uitgegroeid tot marktleider met een team van 100 medewerkers. Onder aanvoering van ons concern StaySolutions hebben wij de ambitie om verder te groeien. NAC is betrokken, vol passie en vaart een eigen koers."

"Die eigen koers varen, vol passie en betrokkenheid, doen wij ook met onze “Ik regel het”-mentaliteit, waarmee wij bedrijven die werken met arbeidsmigranten altijd een passende oplossing bieden. Met onze drie pijlers: persoonlijke aandacht, kwaliteit en beleving maken wij het onderscheid. Of het nu gaat om de huisvesting zelf, het behoud van de woningkwaliteit met inspecties en periodiek onderhoud, onze schoonmaakdiensten of de begeleiding van arbeidsmigranten. En net als NAC staan wij midden in de samenleving. Ons werk is voor een groot deel mensenwerk, en waar kun je beter elkaar ontmoeten en de verbinding leggen dan bij zo’n gezellige en vooral ondernemende voetbalclub als NAC.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!