StaySolutions wordt rugsponsor NAC Breda


	

Het logo van StaySolutions is ook komend seizoen te bewonderen op de wedstrijdshirts van het eerste elftal. Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in flexibele huisvesting voor bijzondere doelgroepen, waaronder migranten, stapte vorige zomer in als mouwsponsor en heeft besloten in de nieuwe jaargang de rug te willen sieren. Directeur Sjoerd Pijpers zette zijn handtekening onder een contract voor een seizoen, met de optie op meerdere seizoenen.

Wie inmiddels bekend is met StaySolutions, weet dat zij als marktleider staat voor het realiseren van een aangenaam verblijf voor haar bewoners door continue optimalisatie van haar dienstverlening. Pijpers: "Dat bereik je enkel door een hoge mate van flexibiliteit en te werken als één team. Zo is het ook bij NAC Breda: met daadkracht en doorzettingsvermogen als één team streven naar een optimaal resultaat komend seizoen."

Begin deze week werd bekend gemaakt dat Welkom Energie komend seizoen eveneens rugsponsor is van het eerste elftal, dit betekent dat de spelersnamen van het shirt verdwijnen. Uiteraard geldt dit niet voor shirts die worden aangeschaft in de Fanshop, supporters kunnen er nog steeds voor kiezen om de rug te laten bedrukken met een (spelers)naam.

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!