Top Events siert de mouw


	

Top Events is de komende twee seizoenen de mouwsponsor van NAC Breda. Het sponsorcontract werd onlangs ondertekend door Justin Goetzee (Algemeen Directeur NAC Breda) en Ebert Dollevoet (eigenaar Top Events). Top Events is het moederbedrijf van NHG Horeca Group, dat binnen het Rat Verlegh Stadion verantwoordelijk is voor de volledige catering.

Het Brabantse Top Events is een expert op het gebied van horeca en catering bij grootschalige evenementen in binnen- en buitenland. In 2012 kwam de horecatak van NAC in handen van NHG. Naast het Rat Verlegh Stadion heeft het bedrijf ook het Philips Stadion (Eindhoven), Stadion de Vliert (Den Bosch) en het Lavans Stadion (Helmond) onder de hoede. Daarnaast is het bedrijf verantwoordelijk voor de catering bij verschillende grote (muziek) evenementen waaronder de Groots met een zachte G concerten, Summerdreamers en lokaal ook bijvoorbeeld Outdoor Brabant.

Ook organiseerde het bedrijf de afgelopen twee jaar het evenement rond de laatste wedstrijd van het seizoen. Afgelopen mei eindigde dit in een geweldig feest op P5, waar uiteindelijk 20.000 supporters bij aanwezig waren.

Justin Goetzee, Algemeen Directeur NAC Breda: "Top Events/NHG is al jaren een zeer betrouwbare horecapartner waar we een goede samenwerking mee hebben. Het bedrijf heeft veel expertise en neemt ons op het gebied van horeca en evenementenorganisatie veel zorgen uit handen. We zijn blij dat we deze samenwerking nu ook op commercieel vlak kunnen uitdragen."

Ebert Dollevoet, eigenaar Top Events: “Als Top Events investeren wij in een duurzame samenwerking en werken we graag op lange termijn met elkaar samen. Na inmiddels 5 mooie jaren van zeer prettig samenwerken met NAC, hebben we er nu ook voor gekozen ons partnership naar buiten toe uit te dragen.”

Nieuwsbrief Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en mis geen updates!